Inhoudsopgave:

  1. Wat is het doel van een loverboy?
  2. Wat is een loverboy wikikids?
  3. Hoe ga je om met een loverboy?
  4. Wat is het probleem van een loverboy?
  5. Wat moet je doen als je slachtoffer bent van een loverboy?

Wat is het doel van een loverboy?

Loverboys zijn pooiers. Meestal zijn het jongens die vooral jonge meisjes voor zich inpalmen, afhankelijk maken en seks laten hebben tegen betaling. Het doel van een loverboy is altijd om geld te verdienen aan het meisje.

Wat is een loverboy wikikids?

Een loverboy is een jongen die een meisje versiert, heel veel cadeautje geeft en heel lief voor haar is. Maar hij doet maar alsof. ... Dit gaat zo door en de loverboy bedreigt het meisje. Daarom vinden veel meisjes het eng om naar de politie te stappen.

Hoe ga je om met een loverboy?

Bij sterke vermoedens kun je een melding maken of om advies vragen bij WATCH Nederland door te bellen naar 600. Ook kun je als naaste bellen met Fier, landelijk expertise- en behandelcentrum op het gebied van afhankelijkheidsrelaties, via 000.

Wat is het probleem van een loverboy?

Slachtoffers van loverboys worden naast gedwongen prostitutie, vaak ook gedwongen tot het smokkelen van drugs en het aangaan van grote leningen.

Wat moet je doen als je slachtoffer bent van een loverboy?

Neem contact op met de politie. De politie heeft rechercheurs die speciaal zijn opgeleid om mensenhandel te stoppen. Deze rechercheurs luisteren met aandacht naar jouw verhaal. Samen met jou zoeken ze naar een oplossing.