Inhoudsopgave:

 1. Wat is lekker met pindakaas?
 2. Welk fruit lekker met pindakaas?
 3. Welke groente met pindakaas?
 4. Welk fruit bij pindakaas?
 5. Welk fruit past bij pindakaas?
 6. Waar gebruik je sambal Badjak voor?

Wat is lekker met pindakaas?

15x mijn favoriete pindakaas toppings!
 • Broodje pindakaas met kaas.
 • Broodje pindakaas met plakjes banaan.
 • Broodje pindakaas met plakjes komkommer.
 • Broodje pindakaas met een theelepeltje sambal.
 • Broodje pindakaas met plakjes appel.
 • Broodje pindakaas met plakjes peer.
 • Broodje pindakaas met jam.
 • Broodje pindakaas met hagelslag.
BE

Welk fruit lekker met pindakaas?

Pindakaas en appel De zure smaak van appel en het smeuïge van pindakaas is een ware smaaksensatie samen. Daarnaast geeft de appel een lekker knapperige bite aan je broodje. Voeg eventueel nog wat mueslivlokken toe voor een gezonde twist. Deze combinatie is trouwens ook lekker als snack, zónder broodje.

Welke groente met pindakaas?

De jus van pindakaas vormt een heerlijke combi met dit Hollandse gerecht van geroosterde pompoen, pastinaak, ui, kruimige aardappelen en oranje linzen. Je hebt deze lekkere stamppot binnen een half uurtje op tafel staan. Nog een pluspunt: de stamppot bevat maar liefst 225 gram groenten per persoon.

Welk fruit bij pindakaas?

Heb jij ooit pindakaas met groenten of fruit geprobeerd? Met deze lekkere en gezonde combi's wordt jij een echte Pindabaas op de Pindakaasdag. Zoals je misschien wel weet gaan banaan en pindakaas goed samen.

Welk fruit past bij pindakaas?

Snij een half banaantje in kleine stukjes, breek 1 walnoot in kleine stukjes en strooi met kaneelpoeder. Ik denk dat velen de pindakaas combinatie met banaan al wel kennen. Deze is nòg lekkerder door het knapperige van de walnootjes-crisp en de kaneelsmaak.

Waar gebruik je sambal Badjak voor?

Sambal Badjak is een sambal die kruidig en pikant is van smaak. Deze is te gebruiken in verschillende soorten gerechten en uitstekend geschikt als smaakmaker. Je kunt het ook gebruiken in saus, soep of vleesgerechten.