Inhoudsopgave:

 1. Wat fantaseren mannen?
 2. Waar komen seksuele fantasieën vandaan?
 3. Waarom fantaseren we?
 4. Hoe vertel ik mijn fantasie?
 5. Wat is seksuele identificatie?

Wat fantaseren mannen?

Er zijn weinig mannen die hier niét over fantaseren. Altijd in bed vrijen wordt saai, en dus willen mannen graag spannendere oorden opzoeken. De tuin, het park, het vliegtuig of het strand, eender waar is goed! De kans dat je betrapt kan worden, maakt het voor hen nóg leuker.

Waar komen seksuele fantasieën vandaan?

Een seksuele fantasie komt eigenlijk altijd af van plaatjes, beelden of gelezen tekst. Ooit zijn die "beelden" gevormd en/of opgeslagen in je hersenen. Bij het vrijen roep je de beelden die je hebt opgeslagen weer op.

Waarom fantaseren we?

Fantaseren is wel belangrijk, want het is nodig om te kunnen leren, en om te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit. Men kan de wereld leren kennen door trial-and-error, dus door alles uit te proberen, maar ten eerste is dat niet efficiënt (het kost veel tijd en moeite) en ten tweede kan het ook gevaarlijk zijn.

Hoe vertel ik mijn fantasie?

Spannende dingen willen doen is tenslotte niet meer dan normaal.
 1. 1 Vraag zijn mening.
 2. 2 Geef hem een drankje of twee.
 3. 3 Laat hem eerst vertellen wat zijn fantasie is.
 4. 4 Maak gebruik van zijn ego.
 5. 5 Floep het eruit.
 6. 6 Leer hoe je nog meer uit je relatie haalt.

Wat is seksuele identificatie?

Seksuele identiteit verwijst naar hoe iemand over zichzelf denkt (zelfbeeld) als seksueel wezen en dat al dan niet deelt met zijn of haar omgeving. Sommige mensen identificeren zich met een bepaald label, terwijl anderen dat niet doen.