Inhoudsopgave:

  1. Wat is Sin Miedo Brotherhood?
  2. Wie zijn Sin Miedo?
  3. Waar zit Sin Miedo?
  4. Hoeveel leden heeft Sin Miedo?
  5. Wat is een Brotherhood?
  6. Wat zijn Brotherhoods?

Wat is Sin Miedo Brotherhood?

Brotherhood Sin Miedo is een in 2017 in Nederland opgericht 'onafhankelijk broederschap' dat zegt niet gelieerd te zijn aan een motorclub.

Wie zijn Sin Miedo?

Sin Miedo is ontstaan nadat motorclubs als de Hell's Angels, No Surrender en Satudarah werden verboden omdat deze werden beschouwd als criminele organisaties. Nu een aantal grote motorclubs niet meer mag bestaan, verenigen 'nieuwe leden' zich in nieuwe 'brotherhoods'.

Waar zit Sin Miedo?

The Brotherhood Sin Miedo uit Utrecht bestaat inmiddels uit zeven chapters of afdelingen door het hele land. Op het eerste gezicht lijken hun outfits en hun uiterlijke verschijnselen heel erg op die van een authentieke motorclub, maar volgens de mannen zelf zijn ze dat absoluut niet.

Hoeveel leden heeft Sin Miedo?

No Surrender MC
No Surrender
AfkortingNS
Type verenigingMotorclub
Ledenaantal900+ Nederland (2018)
WebsiteNo Surrender NL

Wat is een Brotherhood?

Brotherhood of Mutants = De brotherhood of Mutants (het Broederschap der Mutanten), vroeger ook bekend als de brotherhood of Evil Mutants, was een fictief team van superschurken uit de strips van Marvel Comics.

Wat zijn Brotherhoods?

Definities die `brotherhood` bevatten: Brotherhood of Mutants = De brotherhood of Mutants (het Broederschap der Mutanten), vroeger ook bekend als de brotherhood of Evil Mutants, was een fictief team van superschurken uit de strips van Marvel Comics.