Inhoudsopgave:

  1. Wat is een Anytimer?
  2. Wat is Rietbak trekken?
  3. Wat is een Any studenten?
  4. Wat betekent Spebi?
  5. Wat betekent een Knor?
  6. Wat is HDP?

Wat is een Anytimer?

Als iemand een any op je heeft, dan mag die jou elk moment van de dag een biertje laten adten. ... Paassen in 2016, is een anytimer 'een hoeveelheid bier tussen 0,2 en 0,3 liter welke op ieder denkbaar moment en op iedere denkbare locatie gerepresenteerd kan worden door de Uitdeler aan de Nuttiger'.

Wat is Rietbak trekken?

Rietpijpen - Met behulp van een rietje een flesje bier adten. Ook wel: een rietadt trekken of je (riet)bak trekken.

Wat is een Any studenten?

Na een drankspel of op afspraak kan er als winst één of meerdere anytimers worden uitgedeeld, bij een één tegen één zal de verliezer de anytimer op zich nemen. Je kunt anytimers ook inzetten als middel om een weddenschap te leggen in plaats van geld.

Wat betekent Spebi?

Een mooi pilsje dat je niet in een keer achterover zou moeten slaan, neem de tijd om deze naar achter te tikken. Je moet genieten van een spebi een afkorting voor een speciaalbiertje. Lekker met mate(n) op het terras en mogelijk met een biba tijdens een spebibo.

Wat betekent een Knor?

(studententaal) student die geen corpslid is. Tegenwoordig ook gezegd van iemand die de verkeerde dingen zegt op de verkeerde momenten en die daardoor beschouwd wordt als een sociaal mislukt persoon.

Wat is HDP?

Hdp is een afkorting die zowel sarcastisch als realistisch kan worden gebruikt, vooral in te zetten in onderonsjes mdm. Hdp is een afkorting voor 'heerlie de peerlie', zoals het eerste woord zegt wil dat zeggen dat iets heerlijk is en peerlie is puur voor de sier.