Inhoudsopgave:

  1. Wie zit er vanavond bij Oranjezomer?
  2. Waar is de uitzending van de Oranjezomer?
  3. Wie zit bij Oranjezomer?
  4. Waarom boycot Oranje VI?
  5. Waarom boycot Veronica Inside?
  6. Hoe duur is VI Pro?

Wie zit er vanavond bij Oranjezomer?

Hij sprak Hélène Hendriks, die Genee tijdens de laatste uitzendingen van De Oranjezomer verving. Ze bevestigde dat de presentator er vanavond weer bij zit. “Iedereen vraagt zich af: Wat gaat er gebeuren?

Waar is de uitzending van de Oranjezomer?

De Oranjezomer is elke dag rond 20:00 uur en 23:00 uur te zien op SBS6. Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Wie zit bij Oranjezomer?

Man loopt weg bij De Oranjezomer Hélène Hendriks, Estavana Polman en de heren namen de mensenrechtenschending van Irak door omdat eerder vandaag bekend werd dat Dick Advocaat daar bondscoach wordt. Middenin dit schrijnende en serieuze onderwerp, nam een studiogast opeens de benen.

Waarom boycot Oranje VI?

Urby Emanuelson hoopt dat de spelers van het Nederlands elftal en de tafelheren van praatprogramma Veronica Inside nader tot elkaar kunnen komen. ... In gesprek met De Telegraaf zegt Emanuelson te hopen op een oplossing. De boycot kwam tot stand nadat Johan Derksen de rapper Akwasi vergeleek met Zwarte Piet.

Waarom boycot Veronica Inside?

De spelers van het Nederlands elftal boycotten het voetbalprogramma sinds vorig jaar. Aanleiding was Derksens vergelijking van rapper Akwasi met Zwarte Piet. Dit deed hij tijdens een uitzending van Veronica Inside in het voorjaar van 2020.

Hoe duur is VI Pro?

Het standaard tarief voor VI PRO is €10,- per maand.