Inhoudsopgave:

 1. Kan je de streamers terug kijken?
 2. Waar kijk je de streamers?
 3. Wie doen mee met de streamers?
 4. Is The streamers gratis?
 5. Hoe laat begint live streamers?
 6. Hoelang duren de streamers?
 7. Wie drumt bij de streamers?
 8. Waar is Davina gebleven bij de streamers?
 9. Wie heeft de streamers verzonnen?
 10. Hoeveel hebben de streamers opgehaald?
 11. Hoelang duurt The streamers 29 mei?
 12. Hoe lang duurt The streamers 27 april?
 13. Wie sponsort The streamers?
 14. Wie betaalt de streamers?
 15. Wie doen er mee met de streamers 29 mei?
 16. Hoe lang duurt The streamers 20 maart?
 17. Hoe lang duurt de streamers 2021?

Kan je de streamers terug kijken?

Kan ik de stream terugkijken? Het is niet mogelijk om de livestream terug te kijken.

Waar kijk je de streamers?

Vanaf 20.15 uur gaat de show van start. Het livestream-concert The Streamers: The Final Farewell Show is zaterdag 29 mei vanaf 19.15 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.

Wie doen mee met de streamers?

Vanuit het Theater Carré in Amsterdam brengt een grote groep Nederlandse artiesten een grote show naar de huiskamers....Dit zijn de artiesten:
 • Guus Meeuwis.
 • Kraantje Pappie.
 • Typhoon.
 • Snelle.
 • Suzan & Freek.
 • Nick & Simon.
 • VanVelzen.
 • Diggy Dex.

Is The streamers gratis?

Na 2 succesvolle edities van de online concerten van The Streamers is er weer een volgend online concert in aantocht. Dit online concert vindt plaats op en heet 'Nog eentje dan'. Dit online concert wordt weer gratis aangeboden en live gestreamd vanuit de Johan Cruijff Arena.

Hoe laat begint live streamers?

De virtuele deuren van het concert van The Streamers openen om 19:15 uur, het optreden start om 20:15 uur. Het optreden volg je live via je smartphone, tablet of computer. Via die devices kun je vervolgens het optreden casten naar je smart-tv - als je dat wil.

Hoelang duren de streamers?

De streams zijn gratis te bekijken, wel zal je je eerst moeten aanmelden via de website van The Streamers. Je kan een minstens twee uur durende optreden verwachten.

Wie drumt bij de streamers?

The Streamers zijn opgericht in 2021 door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Vrij snel na de oprichting benoemde Frank Lammers zichzelf tot manager van het gezelschap. Het is de enige band ter wereld die nooit live zal optreden ten overstaan van publiek.

Waar is Davina gebleven bij de streamers?

Dit lied werd gezongen in de kleine balzaal in Paleis Noordeinde. Het eerste lied dat live op de binnenplaats werd gezongen was Alles is liefde, de titelsong van de gelijknamige hitkomedie uit 2007. Daarna volgde een bonte medley van allerhande covers, originele Nederlandse songs en klassiekers.

Wie heeft de streamers verzonnen?

Onder de naam The Streamers trad een deel van de nederpoptop zaterdagavond gratis op vanuit Carré. Het werd een vrolijk onbezorgde avond met een duet tussen Nick Schilder en Maan als verrassend hoogtepunt. De oorsprong van de band is volgens bedenker Guus Meeuwis heel eenvoudig: plezier.

Hoeveel hebben de streamers opgehaald?

Met maar liefst 2,5 miljoen kijkers trok het concert bij de Koninklijke Stallen bij Paleis Noordeinde meer kijkers dan het vorige optreden in Koninklijk Theater Carré. Hier keken op het hoogtepunt 1,8 miljoen mensen naar. En blijkbaar wist The Streamers ook een hoop kijkers uit tientallen andere landen te trekken.

Hoelang duurt The streamers 29 mei?

Met een fonkelnieuwe show van bijna 3 uur belooft het een gedenkwaardig afscheidsconcert te worden. The Streamers treden ook deze keer weer geheel belangeloos voor je op.

Hoe lang duurt The streamers 27 april?

We zijn meteen aan de slag gegaan en hebben een nieuwe show ontwikkeld die meer dan twee uur duurt en vol zit met bekende hits en verrassingen”. De livestream start op dinsdagavond 27 april om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele Paleisdeuren open voor de inloop.

Wie sponsort The streamers?

Waarom doet ING dit? Als liefhebber van muziek en trotse hoofdsponsor van The Streamers willen we dit vrolijke initiatief voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk maken.

Wie betaalt de streamers?

ING, sponsor van het theater, betaalt voor de faciliteiten, de artiesten werken onbezoldigd mee. ,,Er is wel een fooienpot waar je vrijwillig iets in kunt achterlaten voor de makers'', zegt Meeuwis, ,,maar we vragen geen toegang voor de stream.''

Wie doen er mee met de streamers 29 mei?

Reserveer hier je ticket voor het concert The Streamers op zaterdag 29 mei....Dit zijn de artiesten:
 • Guus Meeuwis.
 • Kraantje Pappie.
 • Typhoon.
 • Miss Montreal.
 • Snelle.
 • Suzan & Freek.
 • Nick & Simon.
 • VanVelzen.

Hoe lang duurt The streamers 20 maart?

Het eerste livestream-concert zal op 20 maart plaatsvinden in Koninklijk Theater Carré. De streams zijn gratis te bekijken, wel zal je je eerst moeten aanmelden via de website van The Streamers. Je kan een minstens twee uur durende optreden verwachten.

Hoe lang duurt de streamers 2021?

We zijn meteen aan de slag gegaan en hebben een nieuwe show ontwikkeld die meer dan twee uur duurt en vol zit met bekende hits en verrassingen.” De livestream start op dinsdagavond 27 april om 20.00 uur.