Inhoudsopgave:

  1. Wat is het verhaal achter Slenderman?
  2. Is Slenderman eng?
  3. Hoe groot is Slenderman?
  4. Hoelang is Slenderman?
  5. Waar is het Slender Bos?
  6. Wat betekent Creepypasta?
  7. Wat is de eerste Creepypasta?
  8. Wat zijn alle Creepypastas?

Wat is het verhaal achter Slenderman?

Slender Man (ook wel Slenderman of kortweg Slender genoemd) is een personage dat als creepypasta in 2009 is ontstaan tijdens een fotowedstrijd op het internetforum Something Awful.

Is Slenderman eng?

Slenderman is lang, eng en zeker niet iemand die je 's nachts wilt tegenkomen voor je huis. De film komt officieel in augustus in de bioscopen.

Hoe groot is Slenderman?

Volgens Dave vergist 'Iemand in gevaar' zich: 'Maar wat jij beschrijft klinkt niet als Slenderman. Hij is lang, maar geen drie meter. Hij heeft ook geen vier armen, hij heeft er maar twee met heel veel tentakels.

Hoelang is Slenderman?

Slender is ongeveer 2 meter lang. Heeft een wit gezicht en een smoking of een zwart pak.

Waar is het Slender Bos?

De horrorfilm 'Slenderman' speelt zich af in een klein plaatsje in Massachusetts, waar vier schoolmeiden een ritueel uitvoeren om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat.

Wat betekent Creepypasta?

Een creepypasta is een korte enge legende die via internetfora en e-mail verspreid wordt. ... Een van de bekendste creepypasta's is Slender Man. Rond dit personage zijn diverse games gecreëerd. In 2018 werd er een film uitgebracht, Slender Man, die gebaseerd is op het personage.

Wat is de eerste Creepypasta?

De eerste creepypasta's bevatten rituelen, anekdotes en broodjeaapverhalen. De verhalen moesten enigszins geloofwaardig zijn om de kans op verspreiding van de verhalen te vergroten. Tegen het einde van de jaren 2000 ontstonden websites die zich toelegden op creepypasta's.

Wat zijn alle Creepypastas?

Een creepypasta is een korte enge legende die via internetfora en e-mail verspreid wordt. Het horrorverhaal kan bovennatuurlijke elementen bevatten en beschrijft moord en andere gruwelijke onderwerpen. ... In 2014 leidden de verhalen rond Slender Man in de Verenigde Staten tot een poging tot moord op een 12-jarig meisje.