Inhoudsopgave:

  1. Wat kost een washandje?
  2. Welk merk handdoek?
  3. Wat is Hotelkwaliteit handdoeken?
  4. Waar kan ik goede handdoeken kopen?
  5. Waar is een gastendoekje voor?
  6. Waarom washand gebruiken?
  7. Waar kan ik handdoeken kopen?

Wat kost een washandje?

Washandjes kopen is niet duur in onze webshop. Uiteindelijk gaat het om wassen, schoonmaken of verzorgen. Bovendien heeft bijna elk huishouden een grote stapel. Bij ons kun je al een set van twee washandjes kopen vanaf 0,99 euro en kinderwashandjes ook vanaf 0,99 euro.

Welk merk handdoek?

Egyptisch katoen is de gouden standaard, maar pimakatoen is over het algemeen ook van goede kwaliteit. Als de handdoeken hiervan zijn gemaakt, staat dit ongetwijfeld aangegeven. Kijk op het labeltje of de handdoek is gemaakt van 100% gekamd katoen, want dat blijft heel lang zacht.

Wat is Hotelkwaliteit handdoeken?

Handdoeken hotelkwaliteit Wanneer een handdoek extra dik is, spreken we van hotelkwaliteit. Het is geen officiële term, maar u mag erop rekenen dat deze handdoeken een dikte hebben van minimaal 600 gram per vierkante meter. Dit zorgt voor een heerlijke fluffy, volumineuze en zachte handdoek.

Waar kan ik goede handdoeken kopen?

De 5 beste handdoeken in een oogopslag Walra Badgoedset - Niet alleen zacht, maar ook duurzaam. Seashell Luxor Hotel Handdoek - Breng je vakantie naar huis met deze handdoeken van Hotel kwaliteit. Walra Badgoedset - Een set met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Waar is een gastendoekje voor?

Ze zijn oorspronkelijk bedoeld voor gasten voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld op een toilet in een restaurant of hotel, in een zonnestudio of wellness. Vanwege dit eenmalige gebruik ligt er vaak een stapeltje gastendoekjes klaar. Men kan de handen eraan drogen na het toiletbezoek, zich even opfrissen of afvegen.

Waarom washand gebruiken?

Een washandje is gemaakt van badstof waardoor het goed vocht en zeep kan opnemen. Hierdoor houdt de washand het zeepsop goed vast en het zorgt, in vergelijking met het wassen met uw handen, ook voor een lichte scrub van het lichaam. Het gebruik van een washandje zorgt er dan ook voor dat uw lichaam goed schoon wordt.

Waar kan ik handdoeken kopen?

Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres! Of je nu de beste handdoeken zoekt voor in de badkamer, een speciale haarhanddoek wilt of een grote strandhanddoek zoekt, neem zeker een kijkje in ons assortiment! Uiteraard kun je ook kiezen uit veel stoffen.