Inhoudsopgave:

  1. Welke naam past bij Ocean?
  2. Welke naam past bij Melvin?
  3. Welke naam betekent zee?
  4. Wat betekend naam Nick?
  5. Wat betekent de naam Bodhi?
  6. Wat betekent Bodie?
  7. Wat betekent de naam Mare?

Welke naam past bij Ocean?

Alternatieven en suggesties bij Ocean: River,Destiny,Angel,Sky,Vanity,Summer,Nadia,Gigi..

Welke naam past bij Melvin?

Alternatieven en suggesties bij Melvin: Malvin,Melvyn,Melwin,Mervin,Mevin,Nelvin,Milan,Lars,Kevin,Justin,Dylan,Fabian,Stan,Marvin..

Welke naam betekent zee?

Laten we beginnen met Kai. Deze toffe korte jongensnaam komt in heel veel landen voor, en heeft dan ook allerlei verschillende betekenissen. Maar Kai is ook een Maori babynaam en daar heeft hij de betekenis 'zee'.

Wat betekend naam Nick?

Nicholas is afgeleid van Nicolaas. Nicolaas is een jongensnaam die is samengesteld uit de Griekse woorden 'nikè' of 'overwinning' en 'laos', wat 'volk' betekent. De volledige naam betekent dus 'overwinnaar van het volk'.

Wat betekent de naam Bodhi?

Bodhi is een Engelse naam. De naam is afgeleid van budh, een woord dat in het Sanskrit 'bewustwording' betekent. Het is ook wel het woord voor 'De wetende' of 'Spiritueel ontwaakt zijn', een naam voor een bevrijde Yogi. Dit verwijst ook naar Boeddha.

Wat betekent Bodie?

Betekenis Bodie De naam Bodie betekent "bescherming, bode". Bodie valt onder de Scandinavische namen en Jongens & Meisjes namen.

Wat betekent de naam Mare?

Herkomst en betekenis Mare Mare is afgeleid van Maria. Maria is een Hebreeuwse meisjesnaam en is een variant op Mirjam. ... Meestal wordt de meisjesnaam verklaard als 'bitterheid'. In de middeleeuwen werd de naam Maria vaak geassocieerd met het Latijnse woord 'mare', dat 'zee' betekent.