Inhoudsopgave:

  1. Waarom worden lippen dunner?
  2. Hoe kan je je lippen kleiner maken?
  3. Hoe kan je dunnere lippen krijgen?
  4. Hoe lippen opmaken?
  5. Hoe kan je je lippen groter maken?
  6. Wat kost een Liplift?
  7. Hoe duur is een Lipverkleining?

Waarom worden lippen dunner?

Naarmate we ouder worden ondergaat ons lichaam veel veranderingen. Vanaf halverwege de twintig jaar begint onze huid het jeugdige volume te verliezen. Helaas zullen de lippen ook onderhevig zijn aan volumeverlies en zullen ze wat dunner worden.

Hoe kan je je lippen kleiner maken?

Een natuurlijke oplossing voor dikke lippen kan enkel met make-up. Je kunt je lippen kleiner laten lijken door wat foundation op de lippen aan te brengen. Vervolgens kun je met een lippotloodje het liplijntje net iets binnen de rand tekenen. Zorg er wel voor dat het potlood zoveel mogelijk de kleur van je lippen heeft.

Hoe kan je dunnere lippen krijgen?

Bewerk je lippen met foundation of concealer om ze dunner te maken. Omlijn en definieer de lippen met het potlood, net binnen de natuurlijke liplijn. "Kies voor een matte kleur en werk die af met gloss", raadt French aan. Bedek beide lippen met foundation of concealer als basis.

Hoe lippen opmaken?

Kies een kleur die niet al te donker is. Een donkere kleur laat je lippen immers nog dunner lijken. Ga daarom voor levendige tinten of voor een nude lippenstift. Voeg in het midden van je lippen een vleugje lipgloss toe, om je lippen wat licht en een natuurlijk vol effect te geven.

Hoe kan je je lippen groter maken?

Je kunt ze er voller uit laten zien met behulp van make-up, of een product voor je lippen te gebruiken waardoor ze voller worden, of er zelfs een beetje kaneelpoeder op te doen, waardoor ze tijdelijk wat groter te laten worden. Je lippen goed scrubben is ook een optie om je lippen er onweerstaanbaar uit te laten zien.

Wat kost een Liplift?

Kosten van een liplift. De kosten van een liplift bedragen € 1275,00. Dit is inclusief alle geleverde voor- en nazorg. Een consult is vrijblijvend en kosteloos.

Hoe duur is een Lipverkleining?

Prijzen
BehandelingPrijs
Lippen opvullen met Juvederm€ 300,,00
Lippen opvullen met Restylane€ 465,00
Lippen opvullen met Lipofilling€ 1500,00
Lipverkleining (boven of onder)€ 1200,00