Inhoudsopgave:

  1. Wie is Zeewezen Masked Singer?
  2. Welk pak Masked Singer?
  3. Wie zat er in het Vossenpak?
  4. Wie zit er in het zebra pak?
  5. Wie zijn de ouders van Neptunus?

Wie is Zeewezen Masked Singer?

Op het eind moesten de papegaai, het monster, het zeewezen en de eenhoorn het veld ruimen. Deze BN'ers kwamen uiteindelijk uit de pakken bij The masked singer: De eenhoorn was Josje Huisman, de papegaai bleek Eddy Zoëy, Rick Brandsteder was het monster en uit het zeewezen kwam Tineke Schouten.

Welk pak Masked Singer?

In Breda werd het kostuum voor winnaar van The Masked Singer gemaakt: 'Ook ik wist het niet' Toen winnaar van The Masked Singer Jan Dulles vrijdagavond zijn masker afdeed, was zelfs Léanne van Deurzen verrast. En dat terwijl de Bredase kostuumontwerpster deze zomer dagenlang zwoegde om het Neptunuskostuum te maken.

Wie zat er in het Vossenpak?

Het duet dat de twee ten gehore brachten zorgde bij veel kijkers voor kippenvel en de Vos deed qua stem zeker niet onder voor Jan Dulles. Maar wie zat er nu in dat vossenpak? Het bleek niemand dan actrice Noortje Herlaar te zijn, die er uiteindelijk met de tweede plek vandoor ging.

Wie zit er in het zebra pak?

De Zebra. Dit moet toch wel Najib Amhali zijn. De stem en houding van de Zebra doen denken aan de cabaretier. Maar dan: de hints.

Wie zijn de ouders van Neptunus?

Saturnus Neptunus/Ouders