Inhoudsopgave:

 1. Hoe type je een vinkje?
 2. Wat betekent een groen vinkje?
 3. Hoe maak je een vinkje in Excel?
 4. Wat betekent een vinkje?
 5. Hoe gebruik je Wingdings?
 6. Hoe maak je in Excel een keuzemenu?
 7. Hoe kun je zien op TikTok waar je volgers vandaan komen?
 8. Hoe maak je een check teken?

Hoe type je een vinkje?

Op het toetsenbord van je pc of laptop werkt dit door de toetsencombinatie Alt + 10003. Er verschijnt dan een licht vinkje. Wil je een zwaar vinkje, kies dan voor de toetsencombinatie Alt + 10004.

Wat betekent een groen vinkje?

Naast uw eigen berichten ziet u twee groene vinkjes die de status van uw bericht aangeven. Eén groen vinkje wil zeggen dat het bericht in goede orde is verzonden. Twee groene vinkjes kunnen twee betekenissen hebben: in groepsconversaties laat het tweede groene vinkje zien dat de server het bericht ontvangen heeft.

Hoe maak je een vinkje in Excel?

Voeg een vinkje of een selectievakje in met behulp van de symboolfunctie
 1. Selecteer een cel waarin u een vinkje of een selectievakje wilt invoegen, klik op Invoegen > Symbool.
 2. In de Symbool dialoog, onder Symbolen tabblad, typ Wingdings in doopvont tekstvak en scrol omlaag om het vinkje en het selectievakje te vinden.

Wat betekent een vinkje?

Een vinkje Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt.

Hoe gebruik je Wingdings?

Scroll naar beneden tot u bij de Wingdings , of u kunt gewoon op " W " om direct naar de W afdeling van de lettertypes . Klik op Wingdings om al van je tekst aanpassen aan de Wingdings lettertype . Open een leeg document zoals u normaal zou doen . Typ je tekst totdat u klaar bent om een symbool te voegen zijn .

Hoe maak je in Excel een keuzemenu?

Om een dropdown menu te maken in Excel, doorloop je de volgende stappen:
 1. Creëer een lijst, bijvoorbeeld in de cellen A1:A10 of B2:F2.
 2. Selecteer een cel, waarin de dropdown menu/lijst moet komen.
 3. Ga naar Gegevens > Gegevens Validatie.
 4. Kies bij Toestaan voor Lijst.
 5. Klik op Bron en selecteer de lijst die je gecreëerd hebt.

Hoe kun je zien op TikTok waar je volgers vandaan komen?

Ga naar het tabblad Followers om meer te weten te komen over jouw publiek. Naast de belangrijkste demografische statistieken, kun je ook zien waar je volgers in geïnteresseerd zijn.

Hoe maak je een check teken?

Vinkje invoegen in Word voor Windows In je Word-document klik je op het tabblad Invoegen en ga je naar Symbolen. Vervolgens klik je op Symbolen > Meer symbolen. Selecteer het lettertype Wingdings en scrol naar de onderste rij symbolen die in de symbolenlijst verschijnen. Selecteer het vink-teken en klik op Invoegen.