Inhoudsopgave:

 1. Hoe krijg ik contact met Amazon Nederland?
 2. Wat is het telefoonnummer van Amazon?
 3. Hoe kan ik Amazon bereiken?
 4. Hoe verkopen op Amazon NL?
 5. Hoe klacht indienen bij Amazon?
 6. Hoe dien ik een klacht in bij Amazon?
 7. Hoe Amazon Prime opzeggen?
 8. Kun je gratis retourneren bij Amazon NL?
 9. Hoelang retourneren Amazon?
 10. Hoe werkt Amazon seller?

Hoe krijg ik contact met Amazon Nederland?

Ga naar Bestellingen. Klik op de knop Contact opnemen met de verkoper naast de bestelling waarover je contact opneemt. Vul het contactformulier in.

Wat is het telefoonnummer van Amazon?

011 2666 Amazon.com/Klantenservice

Hoe kan ik Amazon bereiken?

Bel Amazon op +1 206 . Dit is het directe telefoonnummer voor de klantenservice, voor alle problemen. Als je niet in de buurt bent van een computer waarop je je account kan zien of als je niet zeker weet welke afdeling je moet bellen, dan is dit telefoonnummer vaak je beste optie.

Hoe verkopen op Amazon NL?

Verkopen op Amazon? Dit ben je kwijt aan kosten
 1. Je hebt een seller-account wanneer je zelf direct aan de consument verkoopt. ...
 2. Deze maandelijkse fee kost 39 euro per maand. ...
 3. In deze calculator kun je de ASIN (Amazon product nummer) invullen van het product dat je wilt verkopen.

Hoe klacht indienen bij Amazon?

Als je een consumentenklacht wilt indienen op het OGB-platform met betrekking tot een bestelling op Amazon.nl, gebruik dan het e-mailadres [email protected]amazon.com in de sectie "Wat is het e-mailadres van de handelaar? "van het OGB-platform klachtenformulier.

Hoe dien ik een klacht in bij Amazon?

Als je een consumentenklacht wilt indienen op het OGB-platform met betrekking tot een bestelling op Amazon.nl, gebruik dan het e-mailadres [email protected]amazon.com in de sectie "Wat is het e-mailadres van de handelaar? "van het OGB-platform klachtenformulier.

Hoe Amazon Prime opzeggen?

Mijn Prime Video-abonnement annuleren
 1. Ga naar Account en instellingenselecteer het tabblad Je account.
 2. Voor een abonnement dat uitsluitend geldig is voor Prime Video, selecteer je Abonnement beëindigen. Prime Video is ook inbegrepen bij een Amazon Prime-lidmaatschap.

Kun je gratis retourneren bij Amazon NL?

Alle informatie op deze pagina is alleen van toepassing op "Producten die door Amazon zijn verkocht of verzonden". Je retourzending is gratis als: je een onjuist, beschadigd of defect item hebt ontvangen. je de aankoop van een artikel onder het herroepingsrecht binnen 14 dagen hebt geannuleerd.

Hoelang retourneren Amazon?

Je ontvangt een terugbetaling van de originele verzendkosten als: je een onjuist, beschadigd of defect item hebt ontvangen en dit naar ons retourneert. je het item retourneert binnen de 14 dagen van het herroepingsrecht.

Hoe werkt Amazon seller?

In plaats van dat je bij een verkoop zelf je product naar je klant verzend, verstuur je een voorraad naar Amazon. Zij regelen vervolgens de opslag, de klantenservice, de afhandeling van retourzendingen en de bezorging aan klanten.