Inhoudsopgave:

  1. Hoe kom ik aan een PlayStation 5?
  2. Hoeveel kost een Playstation 5 Mediamarkt?
  3. Is Playstation 5 nog te koop?
  4. Waar PlayStation 5 reserveren?
  5. Kan je een PS5 kopen?

Hoe kom ik aan een PlayStation 5?

Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet. Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Sony krijg je de console zo snel mogelijk.

Hoeveel kost een Playstation 5 Mediamarkt?

Releasedatum en prijzen. Beide consoles zijn op 19 november 2020 gelanceerd. Daarnaast weten we ook meer over de prijzen. De digitale versie van de PS5 kost € 399,99, waar de normale versie een prijs van € 499,99 krijgt.

Is Playstation 5 nog te koop?

De PS5 is op dit moment bij vrijwel alle retailers uitverkocht. De afgelopen weken zijn er wel webshops geweest waar de nieuwe console van Sony heel even te koop was. Het is op dit moment niet zeker of er webshops zijn die binnenkort weer PS5's op voorraad hebben, maar houd de pagina's zeker in de gaten.

Waar PlayStation 5 reserveren?

Je kunt de Playstation 5 Pre Order nu vastleggen, waarna je op de dag van de release de PS5 direct geleverd krijgt door een keten als Bol.com. Ook bij verschillende andere retailers is het mogelijk om de Playstation 5 te reserveren.

Kan je een PS5 kopen?

Je kunt twee versies van de PS5 aanschaffen. Er is de standaard diskversie en de Digital Edition. Met eerstgenoemde speel je jouw games 'gewoon' via fysieke PS4- en PS5-games, maar je hebt ook de mogelijkheid om games digitaal te downloaden en te spelen.