Inhoudsopgave:

  1. Welke groente ipv champignons?
  2. Welke groente in plaats van paprika?
  3. Welke groente ipv courgette?
  4. Wat is een goede vervanger voor courgette?
  5. Welke groente ipv broccoli?

Welke groente ipv champignons?

Houd je niet van de smaak van champignons, dan kan je ze goed vervangen door cantharellen of ze met wat tijm te bakken. Dan krijg je en heel andere smaak. Houdt je echter niet van de structuur van paddenstoelen in het algemeen, dan kan je ze vervangen door bijv. aubergineblokjes, escargots of mosselen.

Welke groente in plaats van paprika?

Je kunt paprika weglaten en andere pittige kruiden gebruiken, zoals groene of rode (spaanse) peper. Dat zijn andere vormen van dezelfde soort. Of voor de vorm een andere groente zoals tomaat of courgette.

Welke groente ipv courgette?

Bladgroenten: andijvie, sla, spinazie, veldsla, ijsbergsla, raapstelen, raapstelen, postelein. Vruchtgroenten: courgette, komkommer, paprika, pompoen, tomaten, aubergine, zoete maïs, avocado, artisjok.

Wat is een goede vervanger voor courgette?

Paprika kun je vervangen door courgette en courgette door aubergine, eigenlijk kan je bijna iedere groentesoort gebruiken in een recept.

Welke groente ipv broccoli?

Romanesco is een zeer opvallende koolsoort, die nauw verwant is aan broccoli en bloemkool. Naast fraai is deze groente erg smakelijk en heel gezond. Daarom besteden we in dit artikel uitgebreid aandacht aan romanesco.