Inhoudsopgave:

 1. Heeft ŠKODA hybride wagens?
 2. Welke hybride SUV kopen?
 3. Wat betekent iV ŠKODA?
 4. Welke laadpaal voor Skoda Enyaq?
 5. Hoe werkt Kessy?

Heeft ŠKODA hybride wagens?

De SUPERB iV is de eerste plug-in hybride van ŠKODA. Hij beschikt over een 1.4 TSI benzinemotor (115 kW/156 pk) die is gekoppeld aan een zestraps DSG-transmissie. Deze unieke uitvoering van de SUPERB heeft daarnaast een 85 kW sterke elektromotor. De motoren samen komen tot een actieradius van 850 kilometer.

Welke hybride SUV kopen?

Hieronder een overzicht van de beste hybride SUV's die er op dit moment zijn, gerangschikt op alfabetische volgorde en niet op voorkeur.
 1. Volvo XC60 plug-in hybride. ...
 2. Audi Q7 e-tron plug-in hybride. ...
 3. Audi Q8 hybride. ...
 4. Bentley Bentayga Hybrid. ...
 5. BMW X5 xDrive40e plug-in hybride. ...
 6. Kia Niro plug-in hybride. ...
 7. Lexus NX 300h hybride.

Wat betekent iV ŠKODA?

De ENYAQ iV is de eerste volledig elektrisch SUV van ŠKODA. De ENYAQ iV biedt een enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 537* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg trekken.

Welke laadpaal voor Skoda Enyaq?

De Skoda Enyaq heeft een Type 2 (ofwel Mennekes) aansluiting. Een laadpaal zonder vaste kabel is ook standaard uitgerust met een Type 2 aansluiting. Dit betekent dat je voor deze auto een Type 2 naar Type 2 laadkabel nodig hebt. Je kunt de auto met iedere Type 2 laadkabel opladen.

Hoe werkt Kessy?

Hoe werkt Kessy? Kessy werkt als volgt: iemand die de deur wil openen met dit systeem hoeft alleen de sleutel maar op zak te hebben. Wie de wagen wil starten hoeft ook alleen maar over de sleutel te beschikken. Er hoeft dus geen sleutel meer in het contact te worden gestoken en omgedraaid.