Inhoudsopgave:

  1. Waar woont John Ewbank?
  2. Wie schreef het Koningslied?
  3. Hoeveel artiesten Koningslied?
  4. Wie heeft het Koningslied geschreven?
  5. Wie is de moeder van Day Ewbank?
  6. Wat doet Kelly Weekers?

Waar woont John Ewbank?

John woont zelf al sinds 2015 in een andere villa in Laren. Die kocht de songwriter voor 2,5 miljoen euro.

Wie schreef het Koningslied?

Koningslied
Single van: Nationaal Comité Inhuldiging
Schrijver(s)John Ewbank
Componist(en)John Ewbank
Producent(en)John Ewbank

Hoeveel artiesten Koningslied?

In totaal zingen 33 artiesten samen met het publiek in de concertzaal in Rotterdam het Koningslied voor de kersverse koning en koningin.

Wie heeft het Koningslied geschreven?

John EwbankKoningslied / Componist Het zou taalkundig incorrect zijn, de melodie gestolen en een petitie ertegen werd tienduizenden keren ondertekend. Componist John Ewbank had nog zo zijn best gedaan voor het Koningslied, geschreven ter ere van de inauguratie van koning Willem-Alexander, maar vandaag vijf jaar geleden werd de kritiek hem te veel.

Wie is de moeder van Day Ewbank?

Ewbank (47) is al twee keer eerder getrouwd geweest. Uit zijn vijfjarige huwelijk met presentatrice Vivan Reijs, die zelf in maart bekendmaakte dat ze in het huwelijksbootje stapt met haar 'grote liefde' Dirk, heeft hij een dochter, Day van 11.

Wat doet Kelly Weekers?

Naast het werk als psycholoog heeft ze haar onderneming opgezet. Moonshot Coaching heeft ze samen met collega Moniek van Rheenen opgezet. Samen leren ze mensen hoe ze het beste uit zichzelf en hun onderneming kunnen halen. Je kunt ook bij Kelly Weekers en Moniek van Rheenen terecht zonder dat je een onderneming hebt.