Inhoudsopgave:

  1. Wie is de vader van Maxime Meiland?
  2. Is Claire de dochter van Maxime Meiland?
  3. Hoe lang Maxime Meiland zwanger?
  4. Hoe oud is dochter Maxime?
  5. Hoe oud is Claire Meiland?

Wie is de vader van Maxime Meiland?

Martien Meiland Maxime Meiland/Vaders

Is Claire de dochter van Maxime Meiland?

Maxime Meiland met haar dochter Claire. De vader was eerder niet in beeld, maar stuurt nu af en toe een berichtje. De biologische vader van Claire Meiland heeft aangegeven dat hij zijn dochtertje graag wil zien. Mama Maxime vindt dat moeilijk, vertelde ze in &C.

Hoe lang Maxime Meiland zwanger?

Volgens de app betekent dit dat Maxime rond de 24 weken zwanger is. De Chateau Meiland-ster zal dus - als de app het juist heeft - ongeveer halverwege oktober haar kindje mogen verwelkomen. Het is het eerste kindje voor Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer.

Hoe oud is dochter Maxime?

Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer zijn deze week ouders geworden van dochtertje Vivé. Het halfzusje van Claire is afgelopen dinsdag geboren. Bij een reeks foto's op Instagram schrijft de 25-jarige Maxime: „Daar is ze dan, onze lieve Vivé.

Hoe oud is Claire Meiland?

Kleine Claire Meiland is vandaag vier jaar oud geworden. En dat betekende dat Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer aan de bak moesten om een verjaardagsfeestje te organiseren. Aan Shownieuws onthult Maxime dat ze haar dochters verjaardag groots hebben gevierd.