Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel verdient een bouwkundig architect?
  2. Hoeveel verdien je als bouwkundige?
  3. Hoeveel verdien je als adviseur?
  4. Wat verdient een bouwkundig tekenaar hbo?
  5. Hoeveel geld verdien je als ingenieur?

Hoeveel verdient een bouwkundig architect?

Salaris en inkomen van een architect Het maandelijks inkomen van een beginnend architect ligt ongeveer op € 2.400,-. Een meer ervaren architect die werkt voor een gemiddeld bureau verdient € 3.750,- per maand. Je kunt er vanuit gaan dat hoe groter het bureau is, hoe hoger het salaris is voor een architect.

Hoeveel verdien je als bouwkundige?

Een bouwkundig engineer in Nederland verdient gemiddeld € 3.310 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.815 (laagste) tot € 3.810 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoeveel verdien je als adviseur?

Een adviseur in Nederland verdient gemiddeld € 3.650 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.105 (laagste) tot € 4.200 (hoogste).

Wat verdient een bouwkundig tekenaar hbo?

Het salaris van een bouwkundig tekenaar ligt gemiddeld tussen de €1800,- en €3500,- bruto per maand. En zoals bij alle functies is de hoogte van het maandloon afhankelijk van onder andere opleiding, jaren werkervaring en de mate van verantwoordelijkheid in de functie.

Hoeveel geld verdien je als ingenieur?

Een ingenieur in Nederland verdient gemiddeld € 3.445 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.930 (laagste) tot € 3.965 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.