Inhoudsopgave:

  1. Wat is aangifte-app?
  2. Hoe werkt de Belastingapp?
  3. Hoe kan ik aangifte 2020 doen?
  4. Waar kan ik belastingaangifte doen?
  5. Kan de Belastingdienst een sms sturen?

Wat is aangifte-app?

Aangifte 2020-app: zo werkt het Al jaren kun je jouw belastingaangifte op twee manieren doen: via de website van de Belastingdienst, of met de door de Belastingdienst ontworpen Aangifte-app. De applicatie heeft maar één functie: jou in zo min mogelijk stappen de benodigde informatie laten invullen.

Hoe werkt de Belastingapp?

Via deze app regel je namelijk snel in een paar klikken je belastingaangifte. Ook helpt de belasting app om eventuele fouten te voorkomen. Zo zijn een heleboel gegevens van jou al vooraf in de app ingevuld. Daardoor is het vaak alleen nog maar een kwestie van deze goed checken.

Hoe kan ik aangifte 2020 doen?

U bevindt zich hier: Home. Belastingaangifte. Doe online aangifte inkomstenbelasting in 4 stappen....Gegevens bij belastingaangifte 2020
  1. uw burgerservicenummer (BSN) en dat van uw partner en kinderen.
  2. uw rekeningnummer.
  3. uw DigiD en dat van uw partner.

Waar kan ik belastingaangifte doen?

Uw aangifte inkomstenbelasting doet u via Mijn Belastingdienst. Handig: de aangiftechecklist voor ondernemers. En kent u Mijn Belastingdienst Zakelijk al, ons nieuwe portaal voor ondernemers? U kunt u aangifte inkomstenbelasting ook laten invullen door een fiscaal dienstverlener.

Kan de Belastingdienst een sms sturen?

De Belastingdienst gebruikt in bepaalde gevallen sms-berichten om met burgers en ondernemers te communiceren. Maar wij vragen u nooit in een sms-bericht om via een link geld over te maken of persoonlijke gegevens door te geven. ... U kunt ons helpen fraude aan te pakken door een verdacht sms-bericht aan ons door te geven.