Inhoudsopgave:

  1. Wat zijn flexibele vliegtickets?
  2. Wat is een light ticket KLM?
  3. Hoe lang is een KLM ticket geldig?
  4. Wat is Economy light?
  5. Wat is Boekingstoeslag?
  6. Hoe ver van te voren vlucht wijzigen KLM?

Wat zijn flexibele vliegtickets?

Over het algemeen is een flexibel vliegticket een ticket die je zonder kosten kunt wijzigen. Houd er rekening mee dat je nog steeds moet betalen voor eventuele tariefverschillen. Tickets die gratis kunnen worden gewijzigd, kunnen mogelijk niet volledig worden terugbetaald.

Wat is een light ticket KLM?

Light is bedoeld voor passagiers die op zoek zijn naar het laagst mogelijke tarief en alleen met handbagage reizen. Standard biedt passagiers de mogelijkheid één stuk ruimbagage in te checken en het ticket tegen betaling te wijzigen.

Hoe lang is een KLM ticket geldig?

De geldigheid van een ticket verschilt per luchtvaartmaatschappij. De meeste tickets zoals van KLM, Lufthansa en Malaysia Airlines zijn vanaf vertrek vanuit Nederland 2 maanden geldig.

Wat is Economy light?

Light is bedoeld voor passagiers die op zoek zijn naar het laagst mogelijke tarief en alleen met handbagage reizen. Standard biedt passagiers de mogelijkheid één stuk ruimbagage in te checken en het ticket tegen betaling te wijzigen. ... Drankjes en maaltijden of snacks aan boord blijven inbegrepen voor alle passagiers.

Wat is Boekingstoeslag?

De boekingstoeslag is een percentage van de totale huurkosten. De toeslag is variabel en varieert van 8% tot 16% voor de meeste boekingen, maar kan in sommige gevallen iets lager zijn. Opmerking:restitueerbare schadeborgen of belastingen worden niet meegeteld bij het berekenen van de boekingstoeslag.

Hoe ver van te voren vlucht wijzigen KLM?

U kunt uw boeking alleen wijzigen voor het geplande vertrek van de vlucht. U kunt uw reisdatum wijzigen zonder dat u de wijzigingskosten hoeft te betalen, zoals in uw ticketvoorwaarden staat. Er kan echter nog wel sprake zijn van een tariefverschil.