Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel universiteiten zijn er in Engeland?
  2. Hoe studeren in Engeland?
  3. Hoeveel universiteiten heeft Londen?
  4. Welk niveau is Community College?
  5. Wat is een major in Amerika?
  6. Hoe werkt het onderwijs in Engeland?

Hoeveel universiteiten zijn er in Engeland?

Alle 161 Universiteiten in Engeland | Ranglijst & Recensies 2021.

Hoe studeren in Engeland?

Je hebt nog geen universitair diploma en hebt niet langer dan één jaar aan een Nederlandse universiteit gestudeerd; Je bent toegelaten tot een bachelor of masteropleiding in Engeland; Je hebt een bankrekening, waarop de financiering geplaatst kan worden om de kosten van studeren in Engeland te betalen.

Hoeveel universiteiten heeft Londen?

De Universiteit van Londen (Engels: University of London) is een federatie van 18 Londense universiteiten (ook wel de colleges genoemd). Met meer dan 120.000 interne studenten en 54.000 externe studenten behoort de federatie tot de grotere universiteiten ter wereld.

Welk niveau is Community College?

De waarde van een Associate Degree van een Amerikaans Community College varieert van een MBO-4/VWO diploma tot de nieuwe Nederlandse kwalificatie 'Associate Degree', welk niveau tussen VWO en Bachelor diploma in ligt.

Wat is een major in Amerika?

In Amerika volg je in het eerste jaar heel veel verschillende vakken in veel verschillende richtingen. Pas aan het eind van het eerste jaar geef je aan in welk vak/richting jij je wilt specialiseren. Dit wordt dan jouw “major”.

Hoe werkt het onderwijs in Engeland?

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen al kleuteronderwijs volgen. Vanaf 5 jaar is een kind pas verplicht om (basis)onderwijs te volgen op een basisschool. In Engeland bestaat het National Curriculum, dat uit 4 Key Stages bestaat. De eerste en tweede fase worden op de basisschool voltooid.