Inhoudsopgave:

  1. Wat na dood hond?
  2. Hoe is hond Tycho overleden?
  3. Wat is er met Tycho gebeurd?
  4. Waar is onze Angel Tycho?
  5. Waarom worden honden gestolen?

Wat na dood hond?

Er zijn ook verschillende mogelijkheden wat de crematie betreft. Zo kun je je viervoeter apart laten cremeren of met andere dieren samen. Het uitstrooien van de as gebeurt in een strooiweide of je kan de as meenemen in een urn naar keuze. Het krijgen van een urn met de as van je dier maakt het afscheid definitief.

Hoe is hond Tycho overleden?

Geschokt en woest. Zo reageren mensen op het nieuws dat de hond Tycho, die woensdagochtend werd gestolen toen hij werd uitgelaten in natuurgebied Herperduin bij Oss, donderdagavond dood is teruggevonden.

Wat is er met Tycho gebeurd?

Forensisch onderzoek Tycho, nog maar net een jaar oud, lag dood in een greppel in de bossen van Nistelrode. Wat er precies gebeurd is, wordt onderzocht door de zoekteams en de politie. Het lichaam van de hond is naar Purmerend overgebracht, waar onder meer forensisch onderzoek zal worden gedaan naar de doodsoorzaak.

Waar is onze Angel Tycho?

NISTELRODE/HERPEN - De verdwenen hond Tycho is gevonden, maar dood. Speurhonden van de hulporganisatie 'Waar is onze Angel? ' hebben het levenloze dier donderdagavond aangetroffen in een bosschage bij Nistelrode.

Waarom worden honden gestolen?

Mogelijk worden die gestolen om door te verkopen, of om mee te fokken en de puppy's te verkopen. Bij bepaalde rassen gaat daar heel veel geld in om." De politie roept hondeneigenaren op om verdachte situaties meteen te melden.