Inhoudsopgave:

 1. Welke kunst op Samsung the frame?
 2. Hoe werkt the frame Samsung?
 3. Wat zit er bij Samsung the frame?
 4. Wat kost Samsung frame lijst?
 5. Hoeveel stroom verbruikt Samsung the frame?
 6. Wat kost Art Store Samsung?
 7. Hoe groot is 50 inch?
 8. Wat is QLED tv?
 9. Wat is Artmode?

Welke kunst op Samsung the frame?

Met de Samsung Art Mode toon je kunst en foto's op je Samsung The Frame tv wanneer deze uit staat. In dit artikel leggen we je uit hoe je je aanmeldt voor de Samsung Art Store en hoe je de Art Mode instelt en gebruikt. Zo gebruik je jouw The Frame tv als schilderij of lijst.

Hoe werkt the frame Samsung?

The Frame van Samsung beschikt naast een uniek ontwerp over een aantal handige technieken. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot de Art modus. Hiermee toon je schilderijen of foto's op het scherm wanneer je geen tv kijkt. Nieuwe functies staan garant voor beweringen en geruchten.

Wat zit er bij Samsung the frame?

Samsung The Frame
 • Samsung The Frame.
 • QLED scherm.
 • Ingebouwde sensor.
 • Toon schilderijen of foto's.
 • Als schilderij aan de muur.
22 Mordad 1400 AP

Wat kost Samsung frame lijst?

 • lijst Customizable Frame 32" 2020. v.a. € 51,99.
 • lijst 65" frame modern bruin (2021) € 79,98.
 • lijst 50" frame modern bruin (2021) € 79,03.

Hoeveel stroom verbruikt Samsung the frame?

Standaard uit de doos verbruikt The Frame QE55LS03T 63 watt bij een ingestelde helderheid van 120cd/m² en 86 watt bij 250cd/m². Daarmee is het verbruik vergelijkbaar met dat van andere 55 inch grote lcd-televisies.

Wat kost Art Store Samsung?

Gebruikers kunnen eigen kunst op de tv zetten, of kunstwerken kopen in de Samsung Art Store. Onbeperkte toegang tot kunstwerken kost 4,99 euro per maand. The Frame is er net als zijn voorganger in de formaten 43, 44 en 65 inch, nieuw is een versie van 49 inch.

Hoe groot is 50 inch?

50 inch (127 cm) 55 inch (140 cm) 58 inch (147 cm)

Wat is QLED tv?

Na LCD en LED TV introduceerde Samsung in 2017 een nieuwe techniek: QLED TV. QLED staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode en is Samsungs tegenhanger van OLED. Het beeldscherm is voorzien van een laag nanokristallen, die dankzij de invloed van licht opkleuren, met een veel hoger kleurbereik tot gevolg.

Wat is Artmode?

De Art Mode is een instelling op Samsung The Frame televisies waarmee je kunst en foto's op het scherm toont wanneer je geen tv kijkt. Zo heb je geen leeg zwart vlak in de kamer en verandert je The Frame in een echt schilderij. In dit artikel vertellen wij je over de mogelijkheden van de Art Mode.