Inhoudsopgave:

 1. Kan niet op rekening bestellen Zalando?
 2. Waar vind ik mijn factuur op Zalando?
 3. Heeft Zalando after pay?
 4. Hoe betaal je iets bij Zalando?
 5. Waar zie ik openstaande rekeningen Zalando?
 6. Hoe betaal ik mijn Zalando bestelling?
 7. Hoe werkt Zalando AfterPay?

Kan niet op rekening bestellen Zalando?

Wat kan ik doen als mijn gewenste betaalwijze niet beschikbaar is? Controleer of je nog openstaande facturen hebt die betaald dienen te worden. Je kunt ook tijdens het bestelproces controleren of je afleveradres en factuuradres overeenkomen.

Waar vind ik mijn factuur op Zalando?

In je klantenaccount kun je onder "Bestellingen & retouren" een kopie van je factuur vinden. Selecteer eenvoudig de betreffende bestelling en klik op de knop "Rekening downloaden" onder de lijst van de door jou bestelde artikelen.

Heeft Zalando after pay?

Zalando is één van de grootste mode-winkels en biedt de mogelijkheid om te betalen met AfterPay. Waar Zalando van oorsprong Duits is, hebben ze een groot aanbod, ook in Nederland.

Hoe betaal je iets bij Zalando?

De betaling dient doorgevoerd te worden via een bankoverschrijving, bijvoorbeeld via internetbankieren. Het is belangrijk om het 14-cijferige bestelnummer als betalingskenmerk aan te geven bij de transactie. Mocht dit niet lukken, dan kan je het 14-cijferige bestelnummer aangeven in de vrije mededelingen.

Waar zie ik openstaande rekeningen Zalando?

De openstaande bedragen van je bestellingen kun je nakijken in je account onder 'mijn bestellingen'. Let op: de betaalstatus van je bestellingen die je ziet in je account, kan enigszins vertraagd zijn ten opzichte van de werkelijkheid.

Hoe betaal ik mijn Zalando bestelling?

Bij Zalando heb je de keuze uit verschillende betaalwijzen:
 1. Betalen met iDEAL.
 2. Betalen met Creditcard.
 3. Betalen met PayPal.
 4. Betalen op rekening.
 5. Betalen vooraf.

Hoe werkt Zalando AfterPay?

Zalando AfterPay Met AfterPay koop je bij Zalando schoenen, kleding, sneakers en andere fashion-producten eigenlijk op rekening. Dit betekent ook dat gekochte items eerst gepast kunnen worden om ze vervolgens al dan niet terug te sturen.