Inhoudsopgave:

 1. Heb je een rijbewijs nodig voor Go scooter?
 2. Hoe huur je een Go scooter?
 3. Heb je voor felyx een rijbewijs nodig?
 4. Wat als je schade rijdt met een Go scooter?
 5. Hoe werkt een deel scooter?
 6. Wat heb je nodig voor een felyx account?
 7. Hoeveel kost een Felyx scooter huren?
 8. Waar mag je rijden met een Go scooter?

Heb je een rijbewijs nodig voor Go scooter?

De politie betrapte drie bestuurders van een GO Sharing scooter namelijk op het rijden zonder rijbewijs. ... Het rijden zonder rijbewijs levert een boete van € 500 op. Het laten rijden van iemand anders op jouw account kost nog eens € 500 boete.

Hoe huur je een Go scooter?

Hoe werkt een Felyx scooter?
 1. Download de app (tip: vraag een promotiecode van vrienden om de eerste minuten gratis te rijden).
 2. Scan uw rijbewijs.
 3. Koppel uw betaalgegevens.
 4. Vind een Felyx scooter in de app.
 5. Reserveer deze maximaal 15 minuten van te voren (gratis).

Heb je voor felyx een rijbewijs nodig?

Heb ik een rijbewijs nodig en zo ja wat voor type? Rijbewijs B (waarmee je ook in een auto mag rijden), rijbewijs A of een bromfietsrijbewijs (rijbewijs AM) is voldoende. Let op: Om een felyx te mogen gebruiken moet je minimaal 18 jaar zijn.

Wat als je schade rijdt met een Go scooter?

Mocht er onverhoopt wat met de scooter gebeuren, dan ben jij als accounthouder aansprakelijk. De huurder kan aansprakelijk worden gesteld voor ontstane schade aan het voertuig; ... GO Sharing kan te allen tijden het account blokkeren voor het gebruik van de scooter.

Hoe werkt een deel scooter?

De meeste deelscooteraanbieders werken met een servicegebied. In de app wordt op de kaart het servicegebied afgebakend. Meestal dien je je scooter na gebruik binnen het servicegebied achter te laten en je rit te beëindigen via de app. Bij GO Sharing kun je je rit ook in een andere stad beëindigen.

Wat heb je nodig voor een felyx account?

Hoe werkt het? Download de felyx app voor iOS of voor Android via jouw smartphone. Gelukt? Doorloop dan het registratieproces en binnen een paar minuten kun je al een felyx e-scooter rijden.

Hoeveel kost een Felyx scooter huren?

Hoeveel kost het gebruik van felyx? Het huren van een felyx scooter kost in Nederlandse steden €0,30 per minuut en in Brussel €0,30 per minuut. Na het lokaliseren van de gewenste felyx scooter in de app kun je een gratis reservering maken.

Waar mag je rijden met een Go scooter?

De scooters mogen overal worden weggezet binnen de regels van de wegen verkeerswet, net als gewone scooters. Ze mogen daarbij geen overlast veroorzaken.