Inhoudsopgave:

  1. Hoe gebruik je Trafasie?
  2. Is Trassie Trafasie hetzelfde als Trassie?
  3. Wat is gearomatiseerde rijst?
  4. Waarvan wordt trassi gemaakt?
  5. Wat zit er in Faja Lobi?

Hoe gebruik je Trafasie?

1-2 theelepels per 500 gram vlees, rijst, pasta, vis of groenten. Trassie Trafasie is verkrijgbaar in handige pet potjes van 50 gram en is te vinden in het Oosters schap van 900 filialen van Albert Heijn, alsmede bij overige supermarkten.

Is Trassie Trafasie hetzelfde als Trassie?

Trassie trafasie is een alles-in-1 smaakmaker bereidt volgens een geheim familierecept: het is een essentieel ingredient in de oosterse en surinaamse keuken voor de bereiding van bijna alle gerechten.

Wat is gearomatiseerde rijst?

Pandanrijst is eigenlijk geen echte rijstsoort. Zo wordt rijst genoemd die gearomatiseerd is met het extract van de pandanbladeren om de aromatische smaak van jasmijnrijst na te bootsen.

Waarvan wordt trassi gemaakt?

Trassi (gefermenteerde garnalenpasta) Trassi is een in de zon gefermenteerd mengsel van gemalen, kleine, rauwe garnaaltjes en zout dat daarna in handzame blokken wordt geperst. Het stinkt enorm, maar is onmisbaar in veel Indonesische gerechten.

Wat zit er in Faja Lobi?

Faja Lobi Bami Trafasie is een vers bereide Surinaamse roerbakmix om onderstaande authentieke Surinaamse gerechten te bereiden. Water, kruiden en specerijen, gistextract (soja), suiker, zout, raapzaadolie, conserveermiddel: E202, E211; stabilisator: E415.