Inhoudsopgave:

 1. Waarom printer met wifi?
 2. Waarom verbind mijn printer niet met WiFi?
 3. Waarom doet mijn WiFi printer het niet?
 4. Hoe vind je een wifi printer?
 5. Kan niet printen op netwerkprinter?
 6. Hoe moet ik mijn printer aansluiten?
 7. Waarom is mijn printer niet beschikbaar?

Waarom printer met wifi?

Een wifi-printer is draadloos verbonden met alle apparaten in je thuisnetwerk. Op die manier kun je printen vanaf je computer, laptop, smartphone of tablet. Het maakt niet uit in welke ruimte je printer staat. ... Je kunt ook vanaf een externe locatie printen.

Waarom verbind mijn printer niet met WiFi?

Controleer of de naam van het draadloze netwerk (SSID) goed is ingesteld op de computer die u wilt gebruiken. Informeer voor hulp bij uw netwerkbeheerder. Controleer of de computer waarmee u verbinding wilt maken aanstaat. Zet het apparaat zo nodig alsnog aan en geef de netwerkinstellingen voor de printer opnieuw op.

Waarom doet mijn WiFi printer het niet?

De meest voorkomende reden waarom een printer niet werkt, is dat de printer geen verbinding heeft met de computer. De printopdracht komt daardoor niet aan bij de printer. Controleer daarom de verbinding met de printer. Kijk of de kabel nog goed verbonden is met zowel de printer als met de computer van waaraf je print.

Hoe vind je een wifi printer?

Wi-Fi aansluiten op printer
 1. Klik bij de printer op 'instellingen' en daarna op 'instellingen wifi'.
 2. Je kunt hier klikken op de wifi tekentje.
 3. Selecteer de SSID, dat is de naam van je wifi-netwerk.
 4. Voer het wachtwoord van jouw wifi-netwerk in en klik op OK.
BE

Kan niet printen op netwerkprinter?

Als u een USB-kabel hebt aangesloten om uw netwerkprinter bij te werken, verwijdert u het USB-stuurprogramma dat door Windows is geïnstalleerd. Zoek in Windows naar Configuratiescherm en klik op Configuratiescherm in de resultaten. ... Koppel de USB-kabel los van de printer en de computer en start de computer opnieuw op.

Hoe moet ik mijn printer aansluiten?

Selecteer de Startknop en dan Instellingen > Apparaten > Printers en scanners. Selecteer Een printer of scanner toevoegen. Wacht even tot er printers in de buurt zijn gevonden, kies de printer die u wilt gebruiken en selecteer Apparaat toevoegen.

Waarom is mijn printer niet beschikbaar?

Controleer de afdrukinstellingen en-status (Android) Zorg ervoor dat het printen is ingeschakeld en dat de printspooler leeg is op uw Android-smartphone of -tablet. Open instellingen op uw mobiele apparaat, tik op Gekoppelde apparaten of Verbindingen en tik op Afdrukken. ... Start uw mobiele apparaat opnieuw op.