Inhoudsopgave:

  1. Wat kost versturen via Homerr?
  2. Is Mondial Relay betrouwbaar?
  3. Hoe werkt ViaTim?
  4. Wat verdien je met post bezorgen?
  5. Hoe werkt Mondial Relay Vinted?
  6. Hoe werkt Mondial?

Wat kost versturen via Homerr?

Kosten voor verzenden met Homerr
PakketMaximale afmetingenTarief
Klein40×27×10 cm€3,30
Medium50×35×15 cm€3,65
Groot80×35×35cm€4,20

Is Mondial Relay betrouwbaar?

Het slachtoffer wordt via een e-mailbericht, van een betrouwbare merk, gelokt op een valse website. Mondial Relay, een bedrijt met een sterke reputatie, is ook het slachtoffer van misbruik van zijn identiteit doot mensen met kwade bedoelingen om zijn klanten te misleiden.

Hoe werkt ViaTim?

Wat is een ViaTim pakket afhaalpunt? In plaats van je pakketje op te halen bij een van de winkels in je buurt, kun je dit nu ook ophalen bij één van jouw buurtgenoten. ViaTim werkt samen met particulieren en voorziet in een vergoeding voor het in ontvangst nemen en verzenden van al de pakketten in een wijk.

Wat verdien je met post bezorgen?

Als postbezorger werk je 2 tot 5 uur per dag in je eigen buurt. Daar ontvang je een uurloon van € 10,20 (afhankelijk van je leeftijd) voor, plus vakantiegeld en extra vergoedingen voor het gebruik van je fiets en smartphone.

Hoe werkt Mondial Relay Vinted?

Mondial Relay is beschikbaar voor verzendingen binnen Nederland, tussen Nederland en Frankrijk, en tussen Nederland en België. Verkopers ontvangen verzendinstructies met een verzendlabel in de chat met de koper. De verkoper print zelf het verzendlabel uit voordat het pakket naar een afgiftepunt gebracht wordt.

Hoe werkt Mondial?

Wanneer u ons uw pakje afgeeft, sturen wij uw bestemmeling een eerste mail om uw verzending aan te kondigen. Hij wordt opnieuw per mail of sms ervan verwittigd om het te komen afhalen in zijn Afhaalpunt.