Inhoudsopgave:

  1. Wat is beter iPhone 12 of iPhone 12 Pro?
  2. Wat is het verschil tussen iPhone 12 en iPhone 12 mini?
  3. Is iPhone 12 mini goed?
  4. Wat is het verschil tussen de iPhone 12 Pro Max en de iPhone 13 Pro Max?
  5. Is de iPhone 12 het geld waard?
  6. Wat kan iPhone 12 Pro meer?

Wat is beter iPhone 12 of iPhone 12 Pro?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro vinden we bij de camera. Als je de allerbeste camera wil hebben, moet je bij de iPhone 12 Pro (of liever de iPhone 12 Pro Max) zijn. ... Bovendien kun je met de iPhone 12 Pro ook portretfoto's maken bij de nachtmodus, dankzij de LiDAR Scanner.

Wat is het verschil tussen iPhone 12 en iPhone 12 mini?

De enige verschillen tussen de iPhone 12 mini en de iPhone 12 zijn de fysieke grootte, het schermformaat en de kosten. Voor de rest zijn de kleuren, opslagmogelijkheden, camera en hardware identiek tussen de twee modellen, evenals het ontwerp.

Is iPhone 12 mini goed?

Conclusie iPhone 12 mini tweede indruk Verwacht nog steeds geen wonderen van de accuduur, maar door de prima camera's, goede prestaties, 5G-ondersteuning en jarenlange software(updates) kun je nog makkelijk jaren vooruit met de iPhone 12 mini. Als je een compacte telefoon zoekt, dan raden we de mini zeker aan.

Wat is het verschil tussen de iPhone 12 Pro Max en de iPhone 13 Pro Max?

Het grootste verschil tussen iPhone 13 Pro (Max) en iPhone 12 Pro (Max) is de ProMotion technologie in het scherm. Tijdens het scrollen of gamen ververst het scherm extra vaak: maximaal 120 keer per seconde. ... Het scherm van iPhone 13 Pro is 6,1 inch, dat van iPhone 13 Pro Max 6,7 inch.

Is de iPhone 12 het geld waard?

Wanneer je er al een tijdje over nadenkt om een nieuw toestel in huis te halen, is de iPhone 12 daarom zeker de moeite waard: je gaat er op alle vlakken flink op vooruit en zit ook de komende jaren gebeiteld. Dit advies geldt ook voor oudere modellen, zoals de iPhone 6S en iPhone 6.

Wat kan iPhone 12 Pro meer?

iPhone 12 Pro in het kort Ceramic Shield-display, valbestendiger. Drievoudige camera met groothoeklens, ultra-groothoeklens en telelens. Nieuwe LiDAR Scanner voor augmented reality-toepassingen en betere foto's. Nieuw design met strakke vlakke zijkanten, vergelijkbaar met iPad Pro.