Inhoudsopgave:

 1. Wie is genomineerd bij BB?
 2. Wie moest Big Brother verlaten vandaag?
 3. Wat is de opdracht in Big Brother?
 4. Waar kun je Big Brother?
 5. Hoe schrijf je je in voor Big Brother?
 6. Wie staat er genomineerd in Big Brother?
 7. Wie is de echte Big Brother?
 8. Wie is huismeester in Big Brother?
 9. Hoe kijk ik Big Brother op Videoland?
 10. Hoe bekijk je Big Brother Live?
 11. Wat is het doel van het programma Big Brother?
 12. Hoeveel seizoenen Big Brother?

Wie is genomineerd bij BB?

Nominaties voor vertrek
Week 1Week 8
ZoeyAanwezig sinds dag 9Michel Naomi
MikeAanwezig sinds dag 37Thomas Jill
ThomasLiese ZikoNick Michel
Jerrel

Wie moest Big Brother verlaten vandaag?

Vandaag nog zal Michel, Jill, Liese of Nick het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Dat kwamen de kandidaten zonet zelf te weten. De kijker kon dagenlang op zijn favoriet stemmen en beslissen welke drie bewoners donderdag de grote finale spelen. De spanning is te snijden op de 'Big Brother'-livestream.

Wat is de opdracht in Big Brother?

De bewoners konden tijdens hun verblijf in het Big Brother huis niet constant achterover leunen. Er moest gewerkt worden voor de kost. Ze kregen elke week een opdracht. Op het moment dat ze de opdracht te horen kregen, moesten ze een deel van hun weekbudget inzetten: maximaal 50% en minimaal 20%.

Waar kun je Big Brother?

Big Brother kijken in Nederland In Nederland is sinds 5 januari elke werkdag om 21:30 uur en elke zaterdag om 18:00 uur de nieuwste aflevering te zien bij RTL en natuurlijk bij Videoland. Elke donderdag is daarnaast ook om 21:30 uur Big Brother: Live te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter van de Veire.

Hoe schrijf je je in voor Big Brother?

Kandidaten die “sterk en slim zijn en een tactisch meesterbrein” hebben, kunnen zich vanaf donderdag inschrijven via bigbrother-2022.com.

Wie staat er genomineerd in Big Brother?

Nick mag als eerste nomineren. Big Brother laat weten dat er één bewoner genomineerd mag worden. Je kan iedereen nomineren behalve Michel want hij is huismeester en Julie want die is al genomineerd voegt hij eraan toe. Nick nomineert Jill omdat Liese en Naomi mijn twee beste vrienden zijn in het huis naast Michel.

Wie is de echte Big Brother?

Big Brother is een instituut, een experiment, een stem.” Nu de laatste bewoner het huis verlaten heeft, kunnen we ook een gezicht op die stem plakken. En een baard. Die van Jeroen Medaer (43). De Limburgse (stem)acteur mocht honderd dagen lang de iconische rol spelen.

Wie is huismeester in Big Brother?

Ondertussen hebben de deelnemers aan 'Big Brother' dus met de Belgische deelnemer Nick (31) een nieuwe huismeester. Hij won het huismeesterspel, waarbij de bewoners een knikker op een racket moesten balanceren. Nick kan bijgevolg deze week niet geëlimineerd worden.

Hoe kijk ik Big Brother op Videoland?

Via de exclusieve livestream bij Videoland kan jij op elk moment van de dag de bewoners van Big Brother in de gaten houden. Kijk hier of jouw apparaat geschikt is om de 24/7 livestream te bekijken.

Hoe bekijk je Big Brother Live?

Big Brother live streams zijn te volgen via Videoland vanaf 5 januari 2021. Dit zal met 2 live streams kunnen. Waarschijnlijk alleen via Videoland en niet via een andere website. Om Big Brother 2021 live streams te volgen heb je dus een abonnement nodig voor Videoland.

Wat is het doel van het programma Big Brother?

Het idee voor Big Brother ontstond op 4 september 1997 tijdens een brainstormsessie met John de Mol, Patrick Scholtze, Bart Römer en Paul Römer. Het oorspronkelijke idee was dat men meerdere deelnemers een jaar lang opsluiten in een luxe villa, waarna de overgebleven winnaar één miljoen gulden zou krijgen.

Hoeveel seizoenen Big Brother?

Big Brother is een televisieprogramma dat werd ontwikkeld door John de Mol. In Nederland zijn er tot 2007 zes verschillende seizoenen uitgezonden van het programma.