Inhoudsopgave:

  1. Wat is de afkorting van MSN?
  2. Wat is een MSN bericht?
  3. Hoe werkte MSN?
  4. Is er nog MSN?
  5. Hoe lang bestaat MSN niet meer?
  6. Hoe geraak ik op mijn Hotmail account?

Wat is de afkorting van MSN?

Msn definities [initiaalwoord] , [afkorting] de afkorting voor "Microsoft Network", een reeks internetdiensten van Microsoft. een programma waarbij gebruikers binnen een scherm razendsnel berichten naar elkaar versturen, met elkaar kunnen praten en elkaar kunnen zien.

Wat is een MSN bericht?

Wat is msn Msn staat voor niets anders dan 'Microsoft Network'. Het is een programma, waarmee men onderling kan praten (typen) via schermpjes, of zelfs via videoberichten (dit betekent dat je elkaar kunt zien en met elkaar kunt praten, eigenlijk gratis bellen!) of webcam.

Hoe werkte MSN?

MSN werd in eerste instantie gezien als tegenhanger van het wereldwijde web alsook concurrent van CompuServe en werd daarom in 1995 geïntegreerd in Windows 95 als The Microsoft Network waar op een Explorer-achtige manier het netwerk kon worden doorzocht en op verschillende plaatsen informatie vandaan kon worden gehaald ...

Is er nog MSN?

Het was ooit het communicatiemiddel van de toekomst, maar straks is het over en uit. MSN'ers wisten al dat het er aan zat te komen, maar nu is officieel de einddatum bekend dat de dienst stopt. Op 15 maart is het over en uit. Al die mensen kunnen straks met hun inloggegevens van Live Messenger inloggen bij Skype.

Hoe lang bestaat MSN niet meer?

Het einde. In 2013 werd de stekker uit de toen al sterk in populariteit gedaalde chatdienst getrokken. De jeugd zat in de laatste MSN-jaren liever op Hyves of Facebook.

Hoe geraak ik op mijn Hotmail account?

Meld u aan bij Hotmail of Outlook.com
  1. Ga naar de pagina Aanmelden bij Outlook.com en selecteer Aanmelden.
  2. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende.
  3. Typ op de volgende pagina uw wachtwoord en selecteer Aanmelden. Notities: