Inhoudsopgave:

  1. Welke app van Strava is gratis?
  2. Waarom Strava abonnement?
  3. Wat kun je met Kudos op Strava?
  4. Waarom is Endomondo gestopt?
  5. Hoe werkt Trenara?

Welke app van Strava is gratis?

Als je graag hardloopt, fietst of buiten sport, is Strava net iets voor jou. Probeer het eens, het is gratis!

Waarom Strava abonnement?

Koppel automatisch hardloopsessies en fietsritten op dezelfde route, zodat je je prestaties over een bepaalde periode kunt vergelijken. Importeer je hartslag- en vermogensgegevens, zodat Strava die kan analyseren en jij ziet hoe hard je hebt gewerkt. Strava accepteert gegevens van bijna elk soort conditieapparaat.

Wat kun je met Kudos op Strava?

Kudos komt van het Oudgriekse κῦδος, kudos (roem, faam). Het geven van "kudos" aan een ander wordt gedaan om deze te waarderen. ... Ook met de mobiele applicatie Strava is het mogelijk elkaar kudos toe te kennen voor verrichte sportprestaties.

Waarom is Endomondo gestopt?

Vanaf 1 januari 2021 is het niet meer mogelijk de applicatie te downloaden uit de Google Play Store of Apple Store. Tot 1 april kan de app gebruikt blijven worden, maar worden geen bugfixes meer verspreid en is er ook geen klantenservice. Vanaf deze datum is de applicatie niet meer te gebruiken.

Hoe werkt Trenara?

Trenara is een (gratis) app voor hardlopers. Je kan deze app gebruiken als een digitale, slimme loopcoach in de voorbereiding op een bepaalde “doelwedstrijd”. De trainingsschema's zijn op jouw prestaties en (hartslag-) gegevens gebaseerd. Ook de tempo's die zijn aangegeven sluiten aan bij jouw loopniveau.