Inhoudsopgave:

  1. Waar woont Mo Bicep?
  2. Hoeveel verdient Mo Bicep?
  3. Is Mobicep gescheiden?
  4. Hoeveel geld maakt MoBicep?
  5. Hoe duur is de auto van MoBicep?
  6. Hoeveel winst maakt MoBicep?
  7. Wat doet Mobicep?
  8. Heeft Mobicep vastgezeten?
  9. Hoeveel geld heeft Joel Beukers?
  10. Welke auto gaat MoBicep kopen?

Waar woont Mo Bicep?

Biografie. Op 9 september 1990 werd Lemhadi in de achterstandswijk Hoge Vucht, Breda, geboren als zoon uit een Marokkaans gastarbeidersgezin. Zijn vader kwam in 1969 met dertig andere Marokkanen naar Breda om te werken in een conservenfabriek.

Hoeveel verdient Mo Bicep?

Het bedrag dat hij per maand verdient aan zijn supplementenlijn wordt geschat op 210.000 euro. Dit komt uit op een jaarbedrag van meer dan 2.5 miljoen euro. Op dit moment heeft hij een Lamborghini Urus, een Lamborghini Huricán Spyder en een Rolls Roys Dawn.

Is Mobicep gescheiden?

Leeftijd, Auto, Vrouw en Vermogen. Mobicep is geboren op 9 september 1990 in Breda. Mo kampte lange tijd met met een ongezonde leefwijze en begon in 2012 met sporten. ... Mohamed is verder getrouwd maar houdt zijn vrouw volledig buiten de publiciteit.

Hoeveel geld maakt MoBicep?

MoBicep verdient met de verkoop van zijn supplementen zo'n 210.000 euro per maand. Zijn vermogen word geschat op 2,4 miljoen euro.

Hoe duur is de auto van MoBicep?

Het wordt steeds gekker met die Nederlandse vloggers: Mobicep heeft nu een Aventador SVJ Roadster aangeschaft, de duurste cabrio die er te koop is.

Hoeveel winst maakt MoBicep?

De omzet van MB nutrition wordt geschat op ongeveer 500.000 euro per maand. MoBicep houdt naar verachting zo'n 180.000 euro per maand aan winst over.

Wat doet Mobicep?

Mo Bicep maakt fitnessvlogs en verkoopt voedingssupplementen. ... Op Instagram heeft de man met de artiestennaam Mo Bicep al meer dan 420 duizend volgers. Daar kwam nog meer roem bij nadat Mohamed Lemhadi zijn Lamborghini Huracán had uitgeleend aan dj Dave Roelvink.

Heeft Mobicep vastgezeten?

Ik heb weleens vastgezeten voor een ruzie, toen heb ik drie weken vastgezeten en dat was een hele nare ervaring. Ik zou dus nooit meer van mijn leven vast willen komen te zitten, ik kan sowieso niet tegen kleine ruimtes.

Hoeveel geld heeft Joel Beukers?

In 2018 werd het vermogen geschat al geschat op €1.325.090,-. We kunnen dus wel stellen dat Joel Beukers al een ruime tijd ondergedompeld zit in het geld. Niet gek als we kijken naar zijn riante woning, zijn gouden wagenpark en de goedlopende business.

Welke auto gaat MoBicep kopen?

Mo gaat nu nog een stapje verder. Zijn nieuwe aanwinst is weer een Lamborghini, maar dit keer geen Huracán. Mobicep is nu voor de duurste Lambo gegaan die er op dit moment te krijgen is: de 770 pk sterke Aventador SVJ Roadster.