Inhoudsopgave:

  1. Hoe nep nagels zetten?
  2. Wat zijn de beste nep nagels?
  3. Hoe maak je lijm voor nepnagels?
  4. Wat voor soorten nep nagels zijn er?
  5. Wat te gebruiken in plaats van nagellijm?

Hoe nep nagels zetten?

Treuzel niet te lang en leg de nepnagel direct op je nagel. Duw de nepnagel goed tegen je nagelriem voor het mooiste resultaat. Zorg dat er geen kieren of gaten tussen je natuurlijke nagel en je nepnagel zitten. Druk de nepnagel 10 tot 20 seconden aan.

Wat zijn de beste nep nagels?

Wil je graag acrylnagels maar heb je geen tijd of zin om met acryl aan de gang te gaan (of de nagelsalon te bezoeken)? Dan zijn de Leilani plaknagels een perfecte optie. De plaknagels hebben dezelfde look en feeling als echte acrylnagels. Zo zijn de nagels stevig en blenden ze mooi met je natuurlijke nagels.

Hoe maak je lijm voor nepnagels?

Meng pva-lijm en transparante nagellak met een wattenstaafje. Breng vervolgens de nagellijm aan om een kunstnagel te bevestigen of om een gebroken nagel bij elkaar te houden. Laat de lijm gedurende tien minuten goed drogen en geniet van je DIY-beautyhack!

Wat voor soorten nep nagels zijn er?

Soorten nep nagels en kunstnagels
  • Acrylnagels. Je kunt, als je nepnagels wilt, kiezen voor acrylnagels. ...
  • Solar nagels. Solar nagels zijn eigenlijk een variant van acrylnagels. ...
  • Gelnagels. Gelnagels zijn een iets duurdere, maar ook een iets veiligere oplossing als je kunstnagels wilt laten zetten.

Wat te gebruiken in plaats van nagellijm?

Gebruik nageltabs als je de kunstnagels steviger vast wilt maken. Sommige merken kunstnagels worden verkocht met zelfklevende tabs in plaats van nagellijm. Deze zelfklevende, dubbelzijdige tabs zijn al op maat gemaakt om op je vingernagels te passen en zorgen dat de nagels meerdere dagen blijven zitten.