Inhoudsopgave:

  1. Waar is de Avonturenboerderij?
  2. Wat te doen bij Fien en Teun?
  3. Waar is Molenwaard?
  4. Van wie is Fien en Teun?
  5. Wie speelt Titus in Hans en Grietje?

Waar is de Avonturenboerderij?

Avonturenboerderij Molenwaard ligt in Zuid-Holland en is met de auto goed bereikbaar vanuit het hele land. Wij adviseren om altijd via de N214 en N216 te rijden.

Wat te doen bij Fien en Teun?

Lijkt klein maar als het hek opengaat om 10.30 dan kun je een heel eind lopen met activiteiten oa: Speeltuin, varen, tuinieren , koeien melken, molen, pony rijden, tractor rijden. Daarnaast steeds optredens van Fien en Teun die zingen en vertellen hoe je je boerderijdiploma kan halen.

Waar is Molenwaard?

Avonturenboerderij Molenwaard ligt in Zuid-Holland en is met de auto goed bereikbaar vanuit het hele land. Wij adviseren om altijd via de N214 en N216 te rijden. Adres: Avonturenboerderij Molenwaard, Wilgen AM Groot-Ammers.

Van wie is Fien en Teun?

Fien en Teun zijn te zien op Van Hoorne KIDS TV, maar ook het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard in Zuid-Holland. Van Hoorne Entertainment is merkeigenaar van Fien & Teun.

Wie speelt Titus in Hans en Grietje?

bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Zij staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.