Inhoudsopgave:

  1. Hoe werkt live score?
  2. Hoe werkt SofaScore?
  3. Hoe werkt FlashScore?
  4. Wat is live score?
  5. Wat is int op Livescore?

Hoe werkt live score?

Hoe werkt het? Voor elke ploeg wordt een officiële verantwoordelijke aangeduid door de gerechtigde correspondent (GC) van de club met het oog op het invullen van het wedstrijdblad. Indien de GC vooraf zijn akkoord geeft, kan de ploegverantwoordelijke nu live in de app de evolutie van de score weergeven.

Hoe werkt SofaScore?

SofaScore livescore heeft alle details voor elk team waar u minimaal 10 voetbal matchen kunt zien, tabellen, armatures, resultaten, statistieken en veel meer. In detail kunt u de kans zien of een ploeg kan winnen of verliezen en hun percentages.

Hoe werkt FlashScore?

FlashScore.nl probeert dat tegen te gaan door sporten van over de hele wereld realtime te verslaan. De website kan rekenen op zo'n 700.000 bezoekers per maand. In een groot kantoor op Tsjechische grond worden live de scores bijgehouden van zo'n 5000 competities en 30 sporten.

Wat is live score?

De LiveScore app houdt je op de hoogte van de laatste scores en live sportacties: van doelen, kaarten, match previews, het laatste nieuws, fixtures tot eindresultaten. Vind in deze app op één plek alles wat je maar nodig hebt.

Wat is int op Livescore?

Int. Friendly Games is een serie oefenwedstrijden voor voetbalwedstrijden voor professionele clubs in de senior competitie voor mannen.