Inhoudsopgave:

  1. Was ruikt vies?
  2. Was ruikt?
  3. Welk wasmiddel voor gekleurde was?
  4. Was stinkt na wassen nieuwe wasmachine?
  5. Was ruikt niet?

Was ruikt vies?

Geuren kunnen meestal heel snel en eenvoudig uit kleding worden verwijderd. Stinken je kleren naar rook, knoflook, ui of huisdieren? Dan kun je voortaan een kopje witte azijn in de trommel van de wasmachine doen, samen met je wasgoed. ... Ook is het altijd goed voor je kleding om ze buiten te laten drogen.

Was ruikt?

Hoe langer je de schoongewassen was in de machine laat zitten, hoe muffer deze gaat ruiken. Om je wasgoed lekker te laten ruiken is het gebruik van een wasverzachter een goed middel. ... De oplossing voor dit probleem is de machine zo nu en dan te laten draaien op 90 graden.

Welk wasmiddel voor gekleurde was?

Voor de gekleurde was kun je het best een bontwasmiddel gebruiken. Ook deze gebruik je het best bij een katoenprogramma. Bontwasmiddelen zijn geschikt voor temperaturen van 20 tot 60 graden Celsius. Omdat dit wasmiddel geen bleekmiddelen of witmiddelen bevat is het beter geschikt voor donkere of gekleurde kleding.

Was stinkt na wassen nieuwe wasmachine?

Door gebruik van teveel wasmiddel kan het ook voorkomen dat de wasmachine water lekt. Moderne machines gebruiken minder water en kunnen daardoor ook toe met minder wasmiddel dan we van vroeger gewend zijn. Een teveel aan wasmiddel toevoegen per wasbeurt is er direct debet aan dat uw was stinkt.

Was ruikt niet?

Om je wasgoed lekker te laten ruiken is het gebruik van een wasverzachter een goed middel. Kies een wasverzachter, waarvan je de geur lekker vindt. Hang de was zoveel mogelijk buiten te drogen. Wanneer de was boven op een bedompt zolderkamertje gedroogd wordt, zal deze veel minder fris ruiken.