Inhoudsopgave:

 1. Wat is de affiliate marketing revolutie?
 2. Hoeveel kan je verdienen met marketing?
 3. Hoe werkt een affiliate programma?
 4. Hoe werkt PayPro affiliate?
 5. Hoe geld verdienen affiliate?
 6. Wat heb je nodig voor affiliate marketing?

Wat is de affiliate marketing revolutie?

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandse videotraining waarin jij stap voor stap leert hoe jij zelf een eigen affiliate marketing website kunt opzetten en hier vervolgens een passief inkomen mee kunt gaan verdienen.

Hoeveel kan je verdienen met marketing?

In het gunstigste geval verdien je duizenden euro's per maand met affiliate marketing. Experts als Jacko Meijaard verdienen wel 10.000 euro per maand op deze manier! Zelf verdien ik gemiddeld een paar honderd euro per maand met affiliate marketing.

Hoe werkt een affiliate programma?

Kortgezegd: affiliate marketing betekent dat je een product of dienst aanbeveelt door het te delen in een blog, op social media of op een website. Als affiliate verdien je een commissie zodra iemand een aankoop doet via de unieke link die is gekoppeld aan de aanbeveling.

Hoe werkt PayPro affiliate?

PayPro is dus eigenlijk een tussenpersoon tussen de koper/verkoper en de bank. De verkoper kan van zijn product een affiliate product maken. Affiliates kunnen vervolgens het product promoten op bijvoorbeeld hun blog/social media. PayPro is daarom ook dé plek waar verkopers en affiliates samenkomen.

Hoe geld verdienen affiliate?

Affiliate marketing wil zeggen dat jij in ruil voor geld een product of dienst promoot van een bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je een website, blog, Instagramaccount of Youtube-kanaal hebt. Bij affiliate marketing hoef je geen eigen product of dienst te hebben.

Wat heb je nodig voor affiliate marketing?

In 10 stappen je eigen affiliate marketing website starten!
 • Kies een goede niche.
 • Je domeinnaam en hosting regelen.
 • WordPress installeren en thema kiezen.
 • Starten met je eerste artikelen.
 • De aanmelding bij affiliate netwerken.
 • Het promoten van producten en diensten.
 • Schrijven van meer teksten (content is king)