Inhoudsopgave:

  1. Wat is de grootste hit van Marco Borsato?
  2. Hoeveel covers heeft Marco Borsato?
  3. Wie schreef liedjes Marco Borsato?
  4. Wie zingt met Marco Borsato?
  5. Hoe heet het Nummerdat Marco Borsato zong met Ali B?
  6. Wie schreef Kon ik maar even bij je zijn?
  7. Wie zingt het Koningslied?

Wat is de grootste hit van Marco Borsato?

In de Single Top 100 was "Rood" zijn eerste hit die nieuw binnenkwam op de eerste plaats. Het werd in Nederland de bestverkochte single van 2006. Ook in Vlaanderen had deze single van Borsato veel succes, daar stond het nummer een recordtijd van 46 weken in de hitlijsten.

Hoeveel covers heeft Marco Borsato?

De Italiaan Riccardo Fogli bracht in 1982 het nummer Storie Di Tutti I Giorgi uit, welke Borsato in 1994 uitbracht onder het nummer De Meeste Dromen zijn bedrog. De cover van Borsato stond liefst 12 (!)

Wie schreef liedjes Marco Borsato?

Meteen in de eerste zin is duidelijk dat het lied, waarvoor Borsato samenwerkte met zijn vaste componist John Ewbank en zanger Rolf Sanchez, een break-up-song is. Zijn ex-vrouw Leontine geeft meteen een reactie. 'Echt prachtig lieverd, het raakt me.

Wie zingt met Marco Borsato?

De samenwerking tussen Marco Borsato (54), Rolf Sanchez (29) en John Ewbank (52) krijgt een vervolg. Het trio heeft namelijk nog een nummer gemaakt, zo wordt woensdag duidelijk in het RTL 4-programma 'Rooijakkers Over De Vloer'.

Hoe heet het Nummerdat Marco Borsato zong met Ali B?

Ondanks dat ging Marco akkoord en Ali ging aan de slag met Marco's nummer Nooit Meer Een Morgen, uit 1998. Omdat het idee achter de samenwerking was om samen iets te doen voor War Child, werd het een tekst waarin mensen in oorlogssituaties centraal staan. Wat Zou Je Doen? was geboren.

Wie schreef Kon ik maar even bij je zijn?

John Ewbank Kon ik maar even bij je zijn/Tekstschrijvers

Wie zingt het Koningslied?

John Ewbank Koningslied/Artiesten