Inhoudsopgave:

  1. Wat is er gebeurd in Duiven?
  2. Waar is er brand in Duiven?
  3. Wat is er gebeurd in Didam?
  4. Waarom staat er geen adres meer bij 112 meldingen?
  5. Hoeveel kost oproep brandweer?

Wat is er gebeurd in Duiven?

Op 29 september 2021 om 15:26 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Helhoek 14 te Groessen. Op 29 september 2021 om 15:24 is de traumahelikopter met grote spoed uitgevlogen naar Helhoek te Groessen. Op 29 september 2021 om 15:22 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Helhoek te Groessen.

Waar is er brand in Duiven?

UpdateDUIVEN – Aan de Roelofshoeveweg in Duiven heeft woensdagavond brand gewoed in een hal van afvalverwerker Suez. Er was sprake van lichte rookontwikkeling.

Wat is er gebeurd in Didam?

video / updateDIDAM - In een woning aan de Gladiolenstraat in Didam is woensdag avond het ontzielde lichaam van een man of vrouw aangetroffen. De politie begon een uitgebreid onderzoek naar de doodsoorzaak van het slachtoffer. Er blijkt geen sprake van een misdrijf.

Waarom staat er geen adres meer bij 112 meldingen?

De hulpdiensten die gebruik maken van het alarmeringsnetwerk P2000 mogen vanaf geen huisnummers meer vermelden. Dit omdat het om privacy-gevoelige informatie gaat over een bepaald adres.

Hoeveel kost oproep brandweer?

De brandweer helpt u graag, maar het kan niet altijd gratis… De wettelijke opdrachten van de brandweer, zoals het blussen van een brand of het bevrijden van een slachtoffer uit een voertuig, zijn in principe gratis.