Inhoudsopgave:

 1. Hoe moet je een pinpas aanvragen ING?
 2. Waar staat kaartnummer ING pinpas?
 3. Wat voor pas is een ING pas?
 4. Hoe krijg je een pinpas?
 5. Waar staat je kaartnummer op je pinpas?
 6. Waar staat kaartnummer Rabobank pas?
 7. Wat is een gepersonaliseerde pas?
 8. Hoe activeer je je pinpas Rabobank?
 9. Hoe oud mag je een pinpas?

Hoe moet je een pinpas aanvragen ING?

Heb je nog geen betaalpas en wil je een pas aanvragen voor jezelf of een gemachtigde? Maak dan een afspraak op een ING-kantoor of kom langs op een ING-servicepunt. Binnen 3 werkdagen heb je de pas en pincode in huis.

Waar staat kaartnummer ING pinpas?

Op de voorzijde van de VisaCard staat het volledige kaartnummer. Dit nummer bestaat uit 16 cijfers en begint altijd met een 4. Als het hologram op de voorzijde van de kaart staat, staan de laatste 4 cijfers door het hologram.

Wat voor pas is een ING pas?

Op de Betaalpas van de ING staat een Maestro-logo of een V PAY-logo. Maestro is een betaalmerk van Mastercard....Betaalmerken ING Betaalpas (Maestro en V PAY)
Betaalmerk op BetaalpasLogo op BetaalautomaatLogo op Geldautomaat
MaestroMaestroCirrus en/of Maestro
V PAYVisa en/of V PAYPLUS, Visa en/of V PAY

Hoe krijg je een pinpas?

Veelgestelde vragen betaalpas aanvragen
 1. Log in in de Rabo App.
 2. Ga naar 'Zelf regelen' en kies 'Betaalpas'
 3. klik op 'Nieuwe pas aanvragen'
 4. Vul je gegevens en reden van aanvraag in.
 5. Kies 'Bevestigen'

Waar staat je kaartnummer op je pinpas?

Dan heb je gegevens van je betaalkaart nodig. Standaard vraagt men je kaartnummer of de vervaldatum. Je vindt die informatie altijd terug op de voor- of achterkant van je kaart. Houd je debetkaart of kredietkaart daarom dicht bij de hand wanneer je online wilt betalen.

Waar staat kaartnummer Rabobank pas?

RABOBANK: Zodra u inlogt in de Internet bankieren app vindt u het kaartnummer onder “zelf regelen” > “bankpas” en vervolgens op > ”Pasgegevens”. Selecteer (bij meerdere kaarten) de pas waarvan u het kaartnummer wilt weten en dan verschijnt het kaartnummer en de betreffende vervaldatum in beeld.

Wat is een gepersonaliseerde pas?

Maak een persoonlijke 'Mijn Betaalpas' door een eigen foto op je Betaalpas te zetten. Je kunt ook kiezen voor één van de afbeeldingen uit onze galerij, met bijvoorbeeld je favoriete schilderij uit het Rijksmuseum of een mooie foto van Natuurmonumenten.

Hoe activeer je je pinpas Rabobank?

Wil je je betaalpas (Rabo Wereldpas), creditcard of Passi-pas activeren? Log dan in met je betaalpas en Rabo Scanner en volg de instructies. Als je een betaalpas wilt activeren, krijg je een activatiecode. Deze ontvang je op het 06-nummer waarmee de aanvraag van de pas is gedaan.

Hoe oud mag je een pinpas?

Je kunt een betaalpas aanvragen voor je kind van de leeftijd 0 tot 18 jaar.