Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel mag je storten ABN Amro?
  2. Wat kost geld opnemen bij ABN Amro?
  3. Waar kun je sealbags storten Rabobank?
  4. Waar kan ik ING sealbag storten?
  5. Hoe kom ik aan een sealbag?

Hoeveel mag je storten ABN Amro?

Bij een stortautomaat van ABN AMRO of Geldmaat kunt u eurobiljetten veilig en snel storten of opnemen. Het gestorte bedrag staat meteen op uw rekening. U kunt tot maximaal 200 biljetten in 1 keer storten (er is geen beperking in het aantal transacties). U gebruikt uw bankpas om geld te storten in een stortautomaat.

Wat kost geld opnemen bij ABN Amro?

Wanneer u contant geld wilt opnemen dan is dat voor de meeste klanten kosteloos. Neemt u echter meer dan € 12.000 per jaar contant op? Dan betaalt u hiervoor een bijdrage van € 5 per transactie plus 0,5% over het opgenomen bedrag. U kunt maximaal € 2.000 per transactie opnemen.

Waar kun je sealbags storten Rabobank?

Een beschikbare sealbagautomaat vind je op de Locatiewijzer van Geldmaat. Gebruik de filters 'Geldmaat' en 'Sealbag storten'. Hier vind je ook de openingstijden. Houd de sealbag met de barcode voor de barcodelezer, de automaat opent, deponeer de sealbag in de klep, de automaat sluit.

Waar kan ik ING sealbag storten?

Q: Waar kan ik nog terecht om een sealbag te storten? Sealbags kunnen op elke Geldmaat sealbagautomaat gestort worden zolang deze voor aangemeld zijn. Dit kan dagelijks van 07:00uur tot 23:00uur.

Hoe kom ik aan een sealbag?

Om sealbags te bestellen heb je een afstortovereenkomst nodig. Daarna kun je de storting voormelden en de sealbag storten. Je hebt daarbij altijd een afstortformulier nodig.