Inhoudsopgave:

  1. Welke zender Rico VS Badr?
  2. Wie heeft gewonnen Badr Hari of Benny?
  3. Wie won Badr Hari?
  4. Hoe laat begint de wedstrijd van Badr Hari?
  5. Welke zender wordt kickboksen?

Welke zender Rico VS Badr?

Rico Verhoeven vs Badr Hari was de hoofdwedstrijd van Glory Collission 2: Unfinished Business. En op 21 december 2019 te zien in het Gelredome in Arnhem. Eerder in 2016 keer was Rico vs Badr live te volgen op Ziggo Sport, het laatste gevecht keek je live op Veronica.

Wie heeft gewonnen Badr Hari of Benny?

Badri Hari (36) nam het vanavond op tegen de Roemeen Benjamin - Benny - Adegbuyi. Badr was de favoriet, Benny de underdog. Toch ging Benny er met een overtuigende winst vandoor toen hij Badr in de derde ronde knock-out sloeg. Een koekje van eigen deeg voor 'knock-outkampioen' Badri Hari.

Wie won Badr Hari?

De 36-jarige kickbokser ging in Rotterdam knock-out tegen de Pool Arek Wrzosek. Hari was in Ahoy juist aan de winnende hand door Wrzosek tot drie keer toe voor acht tellen naar de grond te werken. Viermaal acht tellen leidt tot een automatische zege op technisch knock-out.

Hoe laat begint de wedstrijd van Badr Hari?

Hoe laat vecht Badr Hari? Badr Hari tegen Arkadiusz Wrzosek is het laatste gevecht van het hoofdprogramma dat om 20.00 uur begint. Hou er dus rekening mee dat deze kickbokswedstrijd pas laat op de avond begint.

Welke zender wordt kickboksen?

Kickboksen of kickboxen wordt op tv vaak uitgezonden door RTL 7 en door Eurosport.