Inhoudsopgave:

  1. Hoe neem je je slaap op?
  2. Hoe meet je je slaap Apple Watch?
  3. Hoe neem ik geluid op met de telefoon?
  4. Wat is de beste slaap app voor Apple Watch?
  5. Hoe neem je audio op op Windows?
  6. Wat doet de spraakrecorder?

Hoe neem je je slaap op?

Met je app naar bed. Sleep Sounds Recorder is één van de populairste apps. De app draait de hele nacht en neemt op zodra je geluid maakt in je slaap. De volgende dag kun je dus precies terugluisteren wat je hebt gezegd en wanneer je hebt gesnurkt.

Hoe meet je je slaap Apple Watch?

Met de Slaap-app op de Apple Watch kun je slaapschema's instellen om je slaapdoelen te behalen. Draag je horloge als je naar bed gaat, zodat je Apple Watch je slaap kan bijhouden. Open als je wakker wordt de Slaap-app om te zien hoelang je hebt geslapen en om de slaaptrends over de afgelopen 14 dagen te bekijken.

Hoe neem ik geluid op met de telefoon?

Heb je een belangrijk gesprek op locatie dat je graag wilt opnemen met je iPhone of Android? Dan is de app 'Dictafoon' -die op veel telefoons standaard zit- handig om te gebruiken. Door op de recordknop te drukken start je de opname. Is het gesprek afgelopen, tik je weer op deze knop om de opname te beëindigen.

Wat is de beste slaap app voor Apple Watch?

Sleep Cycle is een van de bekendste apps op de iPhone om je slaap te meten. Er is ook een Apple Watch-app van Sleep Cycle, waarmee je op een subtiele manier gewekt kan worden. Je stelt een wektijd in en de app trilt je wakker op een moment dat je in lichte slaap bent.

Hoe neem je audio op op Windows?

1. Gebruik Audacity voor Windows 10 geluid opnemen (PC audio opnemen) Audacity is gratis audio opname software voor Windows 10 waarmee geluid opnemen en stemgeluid opnemen mogelijk is. Je kunt een stem of audio bestand opnemen én daarna bewerken via Audacity.

Wat doet de spraakrecorder?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).