Inhoudsopgave:

  1. Wie is er uit kamp van Koningsbrugge?
  2. Waar opname kamp van Koningsbrugge?
  3. Hoeveel Aanmeldingen kamp van Koningsbrugge?
  4. Hoeveel dagen is Kamp van Koningsbrugge?
  5. Hoe laat begint kamp van Koningsbrugge?
  6. Hoelang duurt Kamp Van Koningsbrugge?
  7. Kun je Kamp van Koningsbrugge vooruit kijken?

Wie is er uit kamp van Koningsbrugge?

Dennis de Kruif toont zijn medaille van het programma Kamp Van Koningsbrugge. Wekenlang mocht Dennis de Kruif, deelnemer aan het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge, niks zeggen over zijn belevenissen bij de Korps Commando Troepen.

Waar opname kamp van Koningsbrugge?

Een van de belangrijkste opname locaties is het nabijgelegen Commandokamp Bakhuis Roozeboom op de Rucphense Heide. Een natuurgebied van maar liefst 1200 hectare, wat voor een deel in het bezit is van het ministerie van Defensie dat het als militair oefenterrein gebruikt.

Hoeveel Aanmeldingen kamp van Koningsbrugge?

ROOSENDAAL - De tv-serie Kamp van Koningsbrugge legt Defensie geen windeieren. Sinds de lancering van het programma kwamen er bij het Korps Commando Troepen dagelijks gemiddeld vijf aanmeldingen binnen. Normaal zijn dat er één, soms twee per dag.

Hoeveel dagen is Kamp van Koningsbrugge?

In het nieuwe AVROTROS-programma Kamp Van Koningsbrugge ondergaan vijftien gewone burgers acht dagen lang deze loodzware training.

Hoe laat begint kamp van Koningsbrugge?

Kijk vanaf zaterdag 31 oktober om 20.30 uur naar Kamp van Koningsbrugge op NPO 1.

Hoelang duurt Kamp Van Koningsbrugge?

In Kamp Van Koningsbrugge duurt-ie acht dagen.

Kun je Kamp van Koningsbrugge vooruit kijken?

Start met kijken op NPO Start. Vanaf 29 maart 20.30 uur zie je elke zondag een nieuwe aflevering van Smeris op NPO 3. Alvast de eerste aflevering van het tweede seizoen vooruitkijken? Net als in seizoen 1 staan Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van de Ven) centraal.