Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel Krëfel winkels Belgie?
 2. Is Krëfel Belgisch?
 3. Welke producten verkoopt Krëfel?
 4. Wat is verlengde waarborg bij Krëfel?
 5. Wat kan ik kopen met ecocheques bij Krëfel?
 6. Kan je in Krëfel met ecocheques betalen?
 7. Hoe lang garantie Krefel?
 8. Kan je bij Krefel betalen met Consumptiecheques?
 9. Kun je met ecocheques betalen bij MediaMarkt?
 10. Kan ik waterkoker kopen met ecocheques?
 11. Wat is een Krefel budget card?
 12. Hoe werkt click en Collect Hubo?
 13. Hoe bestellen bij Krëfel?
 14. Hoe betalen met ecocheques Krefel?
 15. Waar betalen met Consumptiecheque?
 16. Kan ik cash betalen bij MediaMarkt?

Hoeveel Krëfel winkels Belgie?

De keten telt 74 winkels, een webwinkel en meer dan 1400 werknemers. Alle winkels zijn in België gevestigd. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum (meer dan 45 000 m²) zijn gevestigd in Humbeek (deelgemeente van Grimbergen).

Is Krëfel Belgisch?

De Belgische elektroketen Krëfel wordt overgenomen door de Franse groep Boulanger, eveneens actief in huishoudelektro. Dat hebben beide bedrijven woensdag bekendgemaakt. Krëfel is in België actief met 74 winkels.

Welke producten verkoopt Krëfel?

 • Koken & Tafelen.
 • Verzorging & Gezondheid.
 • Telefonie & Navigatie.
 • Computer & Tablet.
 • Computeronderdelen.
 • Inbouwtoestellen.
 • Beeld & Geluid.
 • Foto & Video.

Wat is verlengde waarborg bij Krëfel?

Wens je langer, zorgeloos, te genieten van uw elektrische apparaten, dan biedt Krëfel jou zijn Verlengde Waarborg tot 5 jaar aan. Dankzij deze totale waarborg hoef je jou letterlijk nergens zorgen over te maken. In ruil voor een eenmalig bedrag garandeert de Verlengde Waarborg je totale gemoedsrust.

Wat kan ik kopen met ecocheques bij Krëfel?

Ook bij Krëfel kan je terecht met jouw ecocheques. Heb je bijvoorbeeld nood aan een nieuwe wasmachine, droogkast, koelkast, vaatwasser of televisie? Wij helpen je graag in je zoektocht naar een geschikt energiezuinig toestel dat je kan betalen met ecocheques!

Kan je in Krëfel met ecocheques betalen?

Bij Krëfel aanvaarden we ecocheques (elektronische/papieren versie) op al onze ecoproducten. Producten die betaalbaar zijn met ecocheques worden aangeduid op de pagina van het product met een groen ecolabel. Ook online kan je een bestelling plaatsen met ecocheques!

Hoe lang garantie Krefel?

Alle producten, gekocht of geleverd en bestemd voor privaat gebruik, genieten van twee jaar waarborg. De garantie die Krëfel biedt komt overeen met de wettelijke garantie en laat de wettelijke rechten van de koper onverlet.

Kan je bij Krefel betalen met Consumptiecheques?

Het platform maakt het mogelijk gemakkelijk activiteiten te boeken en te betalen met uw consumptiecheques. U kunt ook uw saldo gebruiken voor de terugbetaling van een culturele, sportieve of wellnessactiviteit die u eerder met een ander betaalmiddel had aangekocht.

Kun je met ecocheques betalen bij MediaMarkt?

Voor aankopen via de webshop kies je tijdens het bestelproces voor “'Betaling bij afhaling” en betaal je bij afhaling aan de kassa van je lokale MediaMarkt-winkel. ... Bij MediaMarkt kan jouw ecocheques gebruiken bij de aankoop van alle producten met het Europese energielabel vanaf A+.

Kan ik waterkoker kopen met ecocheques?

Alle producten waarbij "Ecocheques aanvaard" vermeld staat onder de productnaam, kan je betalen met je ecocheques.

Wat is een Krefel budget card?

Met de Krëfel Budget Card Maestro open je een kredietopening van onbepaalde duur. Met deze overeenkomst wordt een kapitaal ter beschikking gesteld dat je in één of meerdere keren kunt opnemen door middel van een kaart.

Hoe werkt click en Collect Hubo?

Hoe werkt Click&Collect?
 • Stap 1: reserveer online. Kies je producten en je winkel. Betalen doe je in alle veiligheid online. ...
 • Stap 2: bevestiging. Een medewerker legt je bestelde producten klaar. ...
 • Stap 3: afhalen. Zodra je bevestiging hebt gekregen, kan je je bestelling afhalen.

Hoe bestellen bij Krëfel?

Jouw bestelling in 4 stappen Bestel jouw product op onze webshop en kies Click & Collect als levermethode. Je betaalt je hele bestelling meteen online. Je ontvangt meteen een orderbevestiging en wij contacteren het gekozen winkelpunt. Je ontvangt binnen het uur een bevestiging dat jouw product klaarligt in de winkel.

Hoe betalen met ecocheques Krefel?

Producten die betaalbaar zijn met ecocheques worden aangeduid op de pagina van het product met een groen ecolabel. Ook online kan je een bestelling plaatsen met ecocheques! Kies voor de optie "Betalen bij leveren" en overhandig jouw cheques bij levering.

Waar betalen met Consumptiecheque?

U kunt nu consumptiecheques gebruiken in alle soorten handelszaken, ongeacht hun grootte, met uitzondering van online winkels. Het wettelijk kader verbiedt online aankopen via webshops, behalve als het mogelijk is om de aangekochte goederen of diensten fysiek te gaan afhalen of te benutten in een verkooppunt.

Kan ik cash betalen bij MediaMarkt?

Je geniet van uitgebreide keuze in betaalmogelijkheden: Contant / cash. Bancontact / Mister Cash. Kredietkaart: Visa, Maestro en MasterCard.